PARADISE DREAM: Fii vara IN!

Vis tropical! Exact asta este noua noastră colecție de lacuri gel Paradise Dream din seria Professional.

Vara este în plină desfășurare! Nu stați acasă și haidați cu mine într-o excursie exotică în căutarea noilor nuanțe de lacuri gel Paradise Dream! Noua colecție din seria Professional conține 9 nuanțe excepționale. Este inspirată din zilele toride de vară și din tot ceea ce este legat de tropical și vacanța exotică. Aceste nuanțe sunt o bucurie nu doar pentru cei care iubesc culorile neon excentrice, dar și pentru cei care preferă culorile mai închise, dar în același timp cele care ies în evidență.

Așteptați cu suspans să vedeți ce nuanțe am pregătit pentru dumneavoastră? Nu o să Vă mint, le-am încercat deja pe toate! Așa că lăsați totul și așezați-vă confortabil, chiar plecăm!

 

Frumusețile Tchaj-wanului

Prima oprire tropicală este la nuanța superbă roz Lotus of Taiwan – la fel de fină ca floarea de lotus. Se spune că rozul este culoarea tandreții, de aceea nu trebuie să vă fie frică că veți atrage atenția cu manichiura dumneavoastră. Dacă totuși preferați o culoare roz un pic mai stridentă, va fi ideală pentru dumneavoastră nuanța Melon Ice Cream care este la fel de suculentă și de răcoritoare ca înghețata de pepene galben!

prvn_

Apusul de soare Caraibean

Și navigăm mai departe! Pe orizont ni se arată un apus de soare superb lângă nuanța Caribbean Cocktail. Culoare portocalie perfect stridentă cu o picătură de roșu va oferi unghiilor dumneavoastre chiar acea notă tropicală. Cine a prins în timpul zilei și acel „bronz“, cu siguranță nu va rezista nuanței roșu-coral care amintește de hibiscus – Tropical Hibiscus. Este cea mai suculentă și cea mai strălucitoare culoare din întreaga colecție, datorită căreia veți fi o frumusețe exotică care nu va trece neobservată. Dacă sunteți o iubitoare a culorii clasice portocalii, nu te voi dezamăgi! Cumpărați-vă un cocktail cu gheață cu Daiquiri portocaliu, pentru că chiar acela a fost inspirație pentru nuanța cu denumirea Orange Daiquiri. Dar nu uitați, mâine dimineață vom poposi pe insula din apropiere!
druh_

Jungla tropicală

Teren uscat la orizont! Este așadar o zi nouă și raportez că am ajuns cu succes la țintă. Dar nu am terminat încă, răcoriți-vă cu un drink în nuanța galben neon Limoncello cu coajă de lămâie și haidați cu mine în mijlocul jungle. Chiar acolo se află cea mai închisă nuanță din întreaga colecție – Amazon Jungle. Dacă sunteți în căutarea unei culori închise, verde-albastru, stilul Amazonian este cel potrivit pentru dumneavoastră! În continuare, puteți observa arborii de actinidin, care sunt renumiți pentru fructele lor kiwi. Le-am amestecat cu limonada și yeey – nuanța Kiwi Lemonade s-a născut! Dacă nu vă place această culoare verde, nu este nicio problemă. Ultima noastră oprire este la barul cu nuanța Juicy Lime. Vă putem asigura că o culoare mai suculentă de verde deschis nu veți găsi în nicio altă parte! Așadar, ce veți alege?
t_et_
_tvrt_

 

 

ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.