OJE SEMIPERMANENTE NANI: Amazing Line vs. Professional!

Te vei îndrăgosti pur și simplu de ojele semipermanente trifazate din gama Amazing Line și Professional. Dar știi care este diferența dintre ele și care sunt avantajele fiecăreia?

Toate ojele semipermanente din gamele Amazing Line și Professional sunt trifazate, ceea ce înseamnă că este necesar ca, sub oja color să aplici și să întărești stratul de bază și, la final să aplici un finish lucios (sau mat). Acestea sunt oje semipermanente de lungă durată cu care poți crea o manichiură perfectă în câteva clipe!

amaz

Gama de oje semipermanente Professional

Acestea sunt oje semipermanente premium care au nu numai o calitate înaltă, ci și o pigmentare excelentă. Să nu te inducă în eroare denumirea Professional – este vorba doar de o calitate profesională, care este destinată manichiurilor făcute la domiciliu, astfel încât chiar și dacă ești începătoare îți vei putea face cu ușurință unghiile cu ele! Ojele semipermanente acoperă perfect în primul strat și astfel acoperă în mod fiabil culoarea unghiei naturale. Culorile sunt bogate, fără pete și datorită pensulei în formă de limbă de pisică sunt ușor de aplicat până la marginea interioară a unghiei. Deci, dacă vrei oje perfect pigmentate, pe care să le poți întări fără probleme în 30 de secunde într-o lampă UV/LED, ești la locul potrivit aici!

Gama Professional este formată din mai multe colecții tematice, care includ culori clasice și sclipitoare, dar vei găsi și o colecție de oje semipermanente termice care își schimbă culoarea în funcție de temperatura ambiantă

Gama de oje semipermanente Amazing Line

La prima vedere, această gamă pare mai accesibilă financiar decât gama Professional. Dar nu este exact așa cum pare la prima vedere – ojele semipermanente Amazing Line îți vor rezista pe unghii tot până la 3 săptămâni! Principala diferență între Amazing Line și Professional este pigmentarea – ojele din gama Amazing Line sunt mai puțin pigmentate, deci oferă o acoperire completă în 2-3 straturi. Nu trebuie să îți faci griji că îți vor îngroșa unghiile – sunt mai subțiri și, datorită acestui fapt, pot fi aplicate într-un strat foarte subțire! Datorită pigmentării mai slabe, ojele semipermanente din gama Professional par mult mai naturale pe unghii.

Dacă cauți o manichiură french perfectă sau cauți o ojă semipermanentă în culoarea corpului semi-transparentă, sub care se va vedea unghia ta naturală, gama Amazing Line este potrivită pentru tine. De asemenea, va fi ideală pentru tine dacă nu poți purta o manichiură țipătoare la serviciu sau la școală.

Și în această gamă vei găsi colecții tematice de oje semipermanente color – poți alege din culori nude sau culori sclipitoare, dar la fel ca în gama Professional, vei găsi și oje termice!

Sub toate ojele din aceste două game poți aplica un strat de bază, la fel și un finish. Dacă ești o iubitoare de manichiură cu gel, poți folosi liniștită aceste oje semipermanente în loc de gelul UV colorat (le poți aplica, desigur, și pe construcția cu acril). Sper că am reușit cel puțin să te familiarizez cu aceste două game de oje semipermanente și, ca întotdeauna, voi aștepta cu nerăbdare manichiura ta perfectă în stories, unde nu uita să ne marchezi profilul @naninailsro!
ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.