NeoNail Spring Summer: Aceste culori iubesc soarele!

Căutați culori strălucitoare și feminine pentru perioada următoare, plină de soare? Nu vă plac nuanțele țipătoare, dar totuși doriți ceva mai pronunțat? Atunci colecția de lacuri gel Spring Summer este perfectă! În articol, vom afla împreună despre culorile neon că, nu sunt singura modalitate de a face vara mai strălucitoare. Citiți mai departe!

O altă recenzie a seriei de lacuri gel NeoNail este aici. Aceste lacuri gel sunt foarte îndrăgite iar nouă ne place să scriem despre ele pentru că există întotdeauna ceva de descoperit! Seria Spring Summer nu face excepție – în ciuda faptului că toate nuanțele sunt pastelate, nu le lipsește pigmentarea corectă și, prin urmare, acoperă foarte bine. Asigurați-vă doar să nu aplicați lacul gel într-un strat prea gros – pigmentarea mai puternică poate duce la distrugerea suprafeței lacului gel sub lampă. Sunt suficiente două straturi subțiri pentru a obține unghii strălucitoare!

Colecția de lacuri gel conferă în principal nuanțe pastelate de albastru, roz și purpuriu, dar sunt completate de două nuanțe neobișnuite de galben. Yellow Bahama și Citrus Paradise sunt cu totul deosibite și nu am văzut până acum un galben similar la nici o colecție. În lumina soarelui vor străluci și vor atrage atenția. În plus, toate nuanțele au fost alese pentru a se potrivi între ele și pentru a se completa reciproc. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la creații și mai interesante. În galerie veți vedea că toate combinațiile arată perfect!

Nu știu unde s-au inspirat designerii acestei linii, dar aproape că aș pune pariu că, toate nuanțele ar arăta minunat într-un buchet de nuntă. Sau pe o rochie de vară ușoară cu imprimare florală. Îmi evocă puțin din epoca hippies – ceea ce duce din nou la acel motiv floral. Lăsați-vă ispitite de propriile fantezii și alegeți ținuta potrivită pentru unghiile în culori de vară. O rochie de vară lungă sau un stil hippies va fi pentru lacurile gel Spring Summer alegerea ideală.

Ce ziceți? A fost de ajuns cu neo-nebunia și este timpul pentru schimbare? Sau o să alegeți și de această dată culorile neonului iar culorile pastelate le veți lăsa pentru primăvară? Dar dacă totuși căutați ce să creați din culorile Spring Summer, lăsați-vă inspirate de galeria noastră sau de una din tendințele mai vechi – ombré geometric.

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.