NeoNail Spider gel: Bucurați-vă de o manichiură elegantă cu linii subțiri ca pânza de păianjen!

Anumite tipuri și tehnici de decorare a unghiilor sunt simple, altele sunt mai grele iar unele sunt chiar sofisticate astfel că prezintă o adevărată provocare chiar și pentru profesioniști care dispun de ani de experiență și de cel mai bun echipament. Din fericire, pe piață continuă să apară mereu produse și instrumente care fac chiar și din cele mai complicate modele un joc simplu, distractiv. Și acest lucru este valabil și în cazul gelului NeoNail Spider! Vedeți ce modele se pot realiza cu el!


Vă prindeți și voi în pânza de linii creată cu gelul NeoNail Spider?

După cum veți vedea, gelul  Spider a fost creat într-un scop anume – pentru a ajuta la trasarea de linii uimitor de subțiri care conferă manichiurii un aspect elegant și deosebit.  Având în vedere că trasarea de linii subțiri nu a fost niciodată mai ușoară, acesta a devenit foarte popular! Vreți să știți mai multe despre cum se aplică?

Decorare de lux în câteva secunde

Spre deosebire de gelurile obișnuite, gelul Spider are o consistență mai densă. Cu ajutorul instrumentului de trasare, veți trasa aproape instantaneu  linii subțiri și efectul rezultat va fi surprinzător :). În plus, lucrul cu gelul este foarte simplu, deci este recomandat și pentru începătoare!

spider_kol_

Cum se trasează liniile cu gelul NeoNail Spider?

Am început deja să dezbat puțin subiectul în paragraful anterior. Tehnica de decorare de bază este după cum urmează:

  • Pregătiți și modelați unghia (aproape) până la forma finală. Nu contează dacă folosiți geluri, oje semipermanente sau acril.
  • Gelul Spider vine în ordine numai la final, când unghiile sunt modelate și stratul de culoare este fixat cu un top fără dispersie.
  • Luați o picătură de gel Spider pe vârful instrumentului punctator. Cel mai bine este să realizați linii prin trasarea repetată a gelului dintr-o parte în alta a unghiei. Cum arată exact întreaga procedură veți vedea în videoclipul de mai jos.

După decorare, polimerizați gelul în lampa UV sau LED și gata. Recomandăm să mai aplicați la final un top peste gelul Spider, dar asta nu este o condiție. Fixarea cu top va prelungi durata de viață a ornamentului, dar va reduce din structura sa fină.

Vizualizați acest videoclip care arată întregul proces de modelare a unghiilor de la pregătirea de bază până la aplicarea gelului Spider la final. Videoclipul provine din atelierul brandului NeoNail.


Ce ziceți, sunteți nerăbdătoare să încercați și voi așa ceva? Nu e de mirare! Alegeți-vă una din variantele de gel albă sau neagră și spuneți-mi cum ați lucrat cu acesta. Puteți să o faceți de exemplu chiar în comentariu sub acest articol pe Facebook! Numai bine și multă inspirație! 🙂

Surse:
https://www.youtube.com/

https://vk.com

https://www.etsy.com/

https://www.instagram.com/p/Bmh8mezgJfj/

https://www.instagram.com/p/BoY2B3rBj5L/

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.