NeoNail Nude Stories – poveste atemporală despre manichiura naturală

Astăzi vă voi povesti o poveste despre naturalețe. Și despre seria de oje semipermanente NeoNail Nude Stories, care reacționează la trendul pe termen lung al manichiurii firești și elegante, care îi stă bine oricărei femei. Vă ziceți în sine că asta nu este pentru dumneavoastră? La sfârșitul articolului veți avea o opinie cu totul contrară, o să vedeți!

nude_stories_2_w640

Despre imortalitatea și preferința nuanțelor de pudră (dacă doriți, culoarea corpului) am mai scris o dată în articolul „Nuanțele de pudră sunt tot timpul IN!”. Articolul este din anul 2015 (ce repede trece timpul!) și, vedeți, în această perioadă nu s-a schimbat mai nimic! Nuanțele culorilor corpului s-au așezat durabil în modă și în cosmetica decorativă. Acolo se lăfăiesc frumos mână în mână cu trendul de conturare față, caz în care nu vă dispensați de nuanțele firești ale tenului. Nuanțele corpului știu să sublinieze frumusețea dumneavoastră firească și să acopere neajunsurile.

Însă NeoNail nu a ratat ocazia. Deja de mult ne-am putut desfăta cu nuanțele fine de pudră în colecția Milady. Și, parte componentă a aproape fiecărei serii cu nuanțe pastelate a fost cel puțin una care ar putea fi denumită „nude”. Dar asta nu a fost suficient pentru noi! De aceea, la NeoNail, am amestecat exact nuanțele care se potrivesc pentru fiecare dintre noi. Așa puteți alege din șapte nuanțe diferite ale culorii corpului, cu variație de subtonuri cu care, într-adevăr, se pot face minuni!

În cazul în care puneți mâna pe vreuna din ele, alegeți nuanța care corespunde cu tonul tenului dumneavoastră. Nu o luați atât de literal, nu alegem make-upul. Însă este bine să cunoașteți tipologia dumneavoastră de culoare. Acum am puțin déja vu, probabil v-am mai dat în trecut acest sfat – dar tipul propriu îl cunoașteți simplu, în funcție de faptul dacă vă stă mai bine aurul sau argintul. Argintul = subton rece, aurul = subton cald. Ojele semipermanente cu subtonul identic vă vor sta cel mai bine.

barevna_typologie_ro

Și ce-i de făcut, dacă ojele semipermanente din seria Nude Stories le aveți deja casă? Acum puteți face absolut orice! Deoarece culorile corpului se pot combina cu orice. În cazul în care vă place un aspect extravagant, atunci asortați-le cu modele sau decorațiuni în culori saturate și strălucitoare. În cazul în care sunteți iubitoare de minimalism, puteți decora unghiile cu un mic punctuleț sau, doar așa, să aplicați un top mat. Topul mat le stă foarte bine culorilor corpului! Și, dacă vă place aspectul elegant, puteți pune mâna pe folia de decorare aurie sau argintie.

Este primăvară și, de aceea, cu tonurile fine ale culorilor corpului, v-aș recomanda un element color expresiv, care va adăuga strălucire întregului aspect. (Indiferent dacă vorbim de unghii sau outfitul dumneavoastră.) Puteți pune mâna pe, de exemplu, o poșetă galbenă lucioasă, un colier verde de smaragd sau o bluză portocalie strălucitoare. Veți vedea că, și cu culori fine, nu veți fi trecută cu vederea, veți fi elegantă și plină de feminitate!

 

2018_05_15


Zdroje: 
http://kuko-lira.polyvore.com/

http://cyndispivey.com/

http://stylesbyjoey.polyvore.com/

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.