Nail Hacks: sfaturi și trucuri!

Vrei să știi care sunt cele mai bune gadgeturi care îți vor oferi cea mai frumoasă și de lungă durată manichiură? Am pus laolaltă câteva sfaturi și trucuri care îți vor face viața mai ușoară!

Unghiile slabe și fragile vs. oja semipermanentă

Îți dorești o manichiură naturală, de lungă durată, sub formă de oja semipermanentă, dar nu rezistă pe unghiile tale slabe? Am o soluție pentru tine. Încearcă să aplici un strat subțire dintr-un material solid pe vârful unghiei, poate fi poligel, gel acrilic sau acril. Oja semipermanentă se va lipi mai bine pe materialul artificial decât pe unghiile naturale, iar unghiile vor fi întărite și nu se vor rupe. Nu te lăsa păcălită – Nu te lăsa amăgită – nu este vorba de o construcție și o modelare clasică a arcului C. Aplică cât mai puțin material posibil din mijlocul patului unghiei spre exterior.

 

O pensulă subțire este cel mai bun prieten

Ți se pare că unghiile tale cresc la loc cu viteza luminii? Învață să vopsești unghiile până la cuticule! Dar atenție, cu o pensulă tradițională, culoarea poate curge până la cuticule și apoi patul unghiei se poate ciobi. Nu te grăbi și vopsește mai întâi întregul pat, iar pentru margini înlocuiește pensula clasică cu o pensulă de decorare. Vopseaua nu se va scurge și vei ajunge în zone greu accesibile. Această metodă va face ca unghiile tale să pară că vor crește mai încet, deoarece ai aplicat culoarea până la marginile cuticulei.

gel_lak 

Amestecă-ți propria culoare pentru construcția acrilică

Toată lumea știe că se pot amesteca diferite culori de geluri și oje semipermanente pentru a crea o nuanță unică. Dar știai că îți poți amesteca propria culoare de oje semipemanente și pentru construcția acrilică? Tot ce trebuie să faci este să adaugi câteva picături de ojă semipermanentă color în lichidul acrilic și să amesteci. După ce îți înmoi pensula în lichidul colorat și apoi în pudra acrilică transparentă, vei avea o masă colorată pe care o poți aplica cu plăcere pe unghie!

 gel_lak5

Efect de strălucire naturală

Vrei să-ți condimentezi manichiura nude, dar nu deții niciun ornament? Iată o mică modificare pentru a crea un efect subtil de strălucire! Folosește iluminatorul de față ca un pigment subtil de acoperire – folosește aplicatorul de spumă pentru umbre de ochi pentru a aplica iluminatorul în Top!

gel_lak_2 

Alegerea bazei potrivite

Pentru ca nail art-ul tău să reziste cât mai mult timp, ai nevoie de o bază care să se potrivească perfect unghiilor tale. Dacă ai unghii mai slabe care se rup ușor, evită bazele flexibile , așa numitele ” rubber ” și folosește altele solide (cum ar fi Hard Base 7in1). Pe de altă parte, dacă unghiile tale sunt tari și dure, bazele de tip rubber sunt cea mai bună soluție (cum ar fi Vitamin Base) – acestea vor adăuga flexibilitate unghiilor tale dure și pot preveni rănile pe care ți le-ai putea provoca (cum ar fi o ruptură dureroasă a unghiei în patul unghiei).
gel_lak4ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.