Manichiură pentru călătoarele înrăite! Mergeţi în Europa și peste mări, cu unghii originale!

Zboruri ieftine, last minute sau planificate, excursii și vacanțe plănuite – dacă vă place să călătoriţi și dacă vă gândiţi deja, unde o să mergeţi anul acesta, haideţi cu mine să admirăm manichiurile inspirate din orașele și statele celebre!

Poate că tocmai aţi rezervat o vacanță de vară, poate că vă pregătiţi să mergeţi câteva zile la un carnaval faimos în Veneția sau poate pur și simplu aţi făcut schimb de lire și vreţi să descoperiţi frumusețea metropolei britanice. Călătoria este un lucru minunat și nu contează dacă veţi petrece weekend-ul în străinătate sau veţi reveni doar în câteva săptămâni. Dacă așteptați cu nerăbdare călătoria voastră de vis și vreţi să fiţi deja pe drum, am găsit  pentru voi sfaturi, pentru manichiuri cu adevărat elegante. Țineți-vă bine, că pornim la drum!
travel_022_696x392

Vraja metropolelor europene

Ce să vizităm în Europa? Avem multe orașe frumoase, dar cele mai importante dintre acestea sunt romanticul Parisul, istorica Londră sau coloratul Amsterdam. De Paris se vor îndrăgosti sufletele romantice, Londra va  fi mai aproape de inima iubitorilor de poveşti din viața regilor și a reginelor, iar Amsterdamul va fi apreciat, nu numai, de admiratoarele lalelelor superbe, pentru care Olanda a devenit atât de renumită.

Ce să spunem despre manichiură? Dacă vizitați Parisul, veți merge cu siguranță la cel mai renumit punct de reper al orașului – Turnul Eiffel – dacă nu aveți un autocolant cu acest motiv, nu este prea complicat să vă pictați pe unghii o imagine miniaturală a acestuia. 🙂 Dacă nu îndrăzniţi să faceţi turnul, cu o inimioară frumoasă sau prin folosirea unor nuanțe roz, veţi exprima perfect atmosfera romantică, pe care o știm din vechile filme care au avut loc chiar la Paris.

Londra este asociată în general cu familia regală și istoria bogată a regilor și reginelor. Cine nu-și aminteşte de Elizabeta, Mary Stuart sau Anna Boleyn? Ei bine, aceste doamne cu siguranță nu au avut o viață ușoară, Marie și Anne au fost decapitate în Turnul Londrei; astăzi în fosta cetate şi închisoare sunt păstrate bijuterii de încoronare, care pot fi admirate de turiști împreună, cu alte obiecte de valoare. Merită!

În timpul unei vizite la Londra, cu siguranţă vor ieşi în evidenţă pe unghiile voastre o coroană strălucitoare simbolizând structura de stat încă existentă (deși actuala regină este doar un simbol al țării reprezentative), steagul britanic sau simboluri ale orașului precum Big Ben sau o umbrelă drăguță, care se referă la capriciile tipice vremii locale.

Amsterdamul este țara canalelor, pe care puteţi merge cu bărci, tipice sunt şi cafenelele locale, unde marijuana se poate fuma în mod legal, iar întregul oraș este, de asemenea, renumit pentru multe biciclete, pe care localnicii merg cu drag la lucru, precum și pentru excursii în împrejurimi. 

Şi aici au un rege, deci o coroană pe unghiile voastre va fi potrivită şi aici, poate fi evidenţiată frumos pe un fundal portocaliu, deoarece portocaliul este culoarea națională olandeză lucru, pe care sigur îl știți, dacă urmăriți competițiile sportive – Olandezii au tricouri și uniforme portocalii. 🙂 Alt lucru tipic acestei țări, sunt florile, în special lalelele. Acestea sunt asociate cu Olanda, la fel ca cașcavalurile de toate felurile sau morile de vânt, și ce să mai vorbim, diferitele modele florale sunt o tendință absolut nemuritoare în lumea manichiurii, deci cu o lalea frumoasă, cu siguranță nu veți da greş niciodată!

Sus la sud!

Cred că nu trebuie să dezbatem detaliat destinațiile populare, unde mergem în special vara. 🙂 Italia și Grecia sunt renumite pentru istoria lor datând din antichitate, iar Roma antică este considerată leagănul civilizației. Vizităm Grecia și Italia în general pentru ca să admirăm obiectivele turistice, să ne bucurăm de bucătăria mediteraneană bogată, dar și ca să ne scăldăm în mare. :)

De menționat, cu siguranță merită vizitat Carnavalul tradițional din Veneția, care are loc anual doar în perioada aceasta – spectacol de costume fabuloase și o mulțime de tarabe cu măști tipice – dar nu numai aici puteţi cumpăra o mască frumoasă ca suvenir. Aici puteți scoate în evidență unghiile voastre cu o manichiură cu modele arhitecturale caracteristice acestei țări dar și cu și alte lucruri tipice pentru această țară – albastru ca marea fără sfârșit, motive din amfore antice sau cea mai faimoasă mâncare italiană – pizza. Yummy!

Călătoria în Orientul Îndepărtat și peste mări

Aveți Europa în degetul mic și vreți să descoperiţi şi alte continente? Poate că vă îndreptaţi către Japonia, Statele Unite sau Canada. Japonia este renumită în principal pentru o natură frumoasă, temple și gheișe – vă aduceți aminte de serialul Cu unghii  în jurul lumii, în care ne-am oprit împreună și în Japonia? Vă puteți reaminti aici . 🙂

Dacă aveți de gând să mergeți la New York, Toronto, sau să vă bucurați de un meci de hochei NHL după ocean, inspirați-vă din frunzele de arțar sau faimosul steag american.

Cum v-au plăcut ideile de manichiură de astăzi, pentru călătorii?Trimiteţi-mi ideile voastre pe Facebook, sunt la fel ca întotdeauna, o pisicuţă curioasă! Aștept cu nerăbdare data viitoare, inspirați-vă!

Sursa: radynacestu.com, instagram, pinterest

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.