Manichiură festivă în armonie cu un Crăciun frumos!

Toată casa miroase frumos a vanilie și scorțișoară, în cuptor aveți ultima tavă de fursecuri sau cozonac și a mai rămas doar să decorați puțin interiorul. Peste tot în aer se simte o stare de spirit de sărbătoare! Să dezvăluim împreună care este hit-ul din acest an în ce privește o manichiură de Crăciun și nu numai! Așezați-vă confortabil și bucurați-vă de atmosfera de Crăciun. O lectură plăcută!

Mângâiere de gheață sau un alb inocent

Tendința din fiecare an de Crăciun este o gamă de culori festivă. Și în acest an, rolul principal îl are culoarea albă care evocă un sentiment de sărbătoare. Decorațiuni albe strălucitoare peste tot în jur. Coronițe, lumânări, fețe de masă festive iar când vremea reușește, pătura albă acoperă chiar și afară totul în jur. Fulgi albi de zăpadă pot cădea și pe unghiile voastre. Dacă sunteți fane a unghiilor naturale, dar totuși vreți să vă lăsați inspirate de tendințele modei, puteți străluci cu un abțibild tematic de Crăciun pentru a crea un „christmas look“ perfect. Vreți totuși ceva deosebit în plus? Da-ți unghiilor o suflare de ger sub forma unui gel alb, adăugați câteva steluțe strălucitoare și veți face paradă una două! Fuga la galeria foto pentru idei!

Idee: Împletituri cu unghii tricotate? Ce anume? Un accesoriu excelent nu numai pentru o   manichiură de Crăciun! Îmbogățiți-vă imaginația cu această artă pe unghii unică.

Regina roșie

Culoarea roșie este considerată Regina Crăciunului, și nu în zadar. Chiar unul din simbolurile acestor sărbători de iarnă este mărul roșu pe care aproape fiecare dintre noi, plini de așteptări, îl taie și îl consumă în ajunul Crăciunului. Pe bradul de Crăciun nu lipsesc fundițe și globuri roșii, panglici roșii pe cutiile cu cadouri și sclipici roșu strălucitor pe unghii. Se potrivește perfect cu auriul, argintiul și albul preferate în acest sezon. La urma urmei, culoarea roșie a fost asociată dintotdeauna și va fi mereu asociată cu sărbătorile de Crăciun. Așadar alegerea depinde de voi. Va fi un roșu mat cu modele canadiane atât de populare, sau veți încerca ceva mai îndrăzneț sub formă de oameni de zăpadă și reni drăguți? Alegeți de exemplu unul din  Gelurilor UV clasice sau din gama noatră largă de oje semi. Sunt convinsă că vă veți decide corect.

Interesant: Știați cum se sărbătorește un Crăciun franțuzesc? În această destinație populară, Crăciunul este asociat cu Tatăl Crăciun sau așa cum local numit Pere Noel. Francezii se adună în grupuri de prieteni sau în familie pentru a serba “Le Reveillon” la o masă îmbelșugată unde se consumă feluri de mâncare din curcan, clapon, găina sau cu boudin blanc (budincă albă). Bucățele sunt stropite cu vinuri Muscadet, Anjou, Sauterne and Champagne.

Interesant este Crăciunul și în Irlanda, unde această sărbătoare este simbolizată de decorațiunile verzi și lumânările aprinse toată noaptea. Pe masă vei găsi lapte și pâine iar cu ușa deschisă irlandezii așteptă venirea lui Isus. Frumos, nu-i așa? 🙂

Fericit și verde!

Culoarea verde ne amintește de mirosul acelor de brad (unora le poate evoca un miros nu tocmai plăcut de brad ars de la lumânări), dar în cele din urmă verdele este culoarea care adaugă adevăratul farmec al Crăciunului. Ei bine, cum ar fi un Ajun de Crăciun fără un brad? Forma naturală a unghiilor este asemănătoare și deci foarte potrivită pentru decorarea cu acest model. Adăugați câteva sclipici care să simbolizeze luminile, o stea aurie pe vârful bradului (unghiei), ici colo câte un fulg de zăpadă și un nail art frumos este pe lume!

Sunt așadar o mulțime de culori potrivite de Crăciun, dar nu așa de multe pe cât de multe prăjituri și fursecuri! Să nu mai vorbim de sarmale! Ce să mai spun, câteva kilogram în plus nu ne omoară, dar manichiura! Asta trebuie să fie perfectă în acest an, doamnelor!

Un Crăciun fericit și festiv vă dorește pisicuța NANI, miau!

Resurse:
www.dama.cz,
www.instagram.com,
stayglam.com,
cz.pinterest.com, 
fenzyme.com
nailbook.jp,
vattire.com
styletips101.com, 
www.countryliving.com, 
www.nailsofaquarius.com, 
www.galknows.com, 
nailnnewdesign.blogspot.com, 
nailarts.ml, 
urbangyal.com, 

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.