Manichiură ca un cocktail proaspăt de vară – decorează-ți unghiile cu un ombré suculent!

Vara este în plină desfășurare și, împreună cu ea, serile calde pe terase cu băutura preferată în față. Ce ai zice de o manichiură în armonie cu culorile cocktailului preferat?

Cine nu ar avea să savureze ocazional un Mojito, Margarita sau un Cosmopolitan, pe care le-au servit cu grație personajele principale din serialul legendar Sex and the City? Cocktail-urile ne atrag cu culorile lor colorate, iar mie personal, îmi place când barmanul îmi decorează paharul cu fructe sau chiar cu o umbrelă mică. 🙂 Și, pentru că cocktail-urile sunt în vogă fie la restaurant sau doar acasă pe balcon, nu aș fi eu să nu vă aduc ceva inspirație pentru o manichiură care, să se potrivească cu aceste bunătăți!

Multe cocktailuri sunt amestecate în așa fel, încât o culoare se varsă ușor în alta – e clar acum despre ce va fi vorba azi? Sigur că da! Ce altceva decât efectul ombré, atât de popular ne- ar putea servi atât de bine? Dacă ați uitat cum să faceți acest lucru sau nu ați încercat niciodată, vă voi aminti de ce aveți nevoie:

  • burete pentru ombré (puteți folosi și unul pentru vase, dar datorită mulțimii de bule, tranziția de culoare poate să nu fie atât de drăguță și fluentă)
  • oje semipermanente de diferite culorile 🙂
  • protector pentru cuticule (nu se merită să faceți economie, se îndepărtează mult mai ușor excesul de lac din jurul unghiei)

Cum se procedează? Acordați atenție acestui tutorial din imagini foto sau videoclipului Very Emily de mai jos:

dise_os_de_u_as_f_ciles_44

Desigur, nu trebuie să vă lipsească inspirația, așa că haideți să îi dăm drumul!

Când un hawaian albastru merge să înoate…

Există o mulțime de cocktail-uri albastre , dar eu prefer Blue Hawaiian sau Swimming pool. Sunt dulci și culoarea lor albastră este ca marea în sine. 🙂 Adu această culoare uimitoare pe unghiile tale! Opțiunile de combinații sunt multe, albastru închis, turcoaz, alb sau purpuriu chiar și un mov deschis va arăta grozav! O piatră de decorare sau un sclipici fin pot îmbunătăți efectul. 🙂
classic_blue_lagoon_cocktail_recipe_575x575bluehawaiianshotthumb

…dar cineva tocmai se bucură de plajă!

Hawaianul nostru tocmai a ajuns într-un golf, care îl duce în ispită – desigur, este vorba despre unul dintre cele mai faimoase cocktailuri – Sex on the Beach. Acesta este servit diferit, dar cel mai adesea îl întâlniți în nuanțe de galben, portocaliu până la roșu. Pe fundul paharului, cocktailul este mai dulce și mai roșu datorită grenadinei, un sirop de rodie. Portocaliu, roșu și galben vor fi cu siguranță culori potrivite. 🙂
sex_on_the_beach_cocktailsex_on_the_beach_cocktail_720x720

Sugestie: va fi nevoie de culori cu adevărat țipătoare – le puteți găsi în colecția Party Animal!

Ce ar fi să servim un Mojito?

Când e vorba de Mojito, vă gândiți cu siguranță la o aromă proaspătă de lime și o mulțime de mentă. Este clar – rolul principal îl are aici culoarea verde! Combinația cu culoarea albă va avea o atingere de gheață, cu cea galbenă având o notă răcoritoare de lămâie, precum și un pahar de cocktail cu o felie de lămâie pe margine.
mojito_cocktail_hr10_square_culinary_hillhealthy_sparkling_mojito_lemonade_fbig1

Deci, cum v-ați bucurat de cockteilurile servite astăzi? V-ați gândit deja la următoarea manichiură suculentă? Voi aștepta cu nerăbdare creațiile voastre pe Facebook, inspirați-vă!

Sursa: koktejly.eu, culinaryhill.com, pinterest, instagram

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.