Jurnalul pisicuței NANI: Nu neglija să acorzi îngrijire tenului tău. Merită!

Instrucțiuni, Altele - Jurnalul pisicuței NANI: Nu neglija să acorzi îngrijire tenului tău. Merită!

23.10.2018

Mie personal îmi pasă să am unghii și mîini îngrijite, asta o știți bine toate, dar cu siguranță asta nu este suficient. Îngrijirea tenului este un ritual zilnic pe care îl cunoaște fiecare femeie. Indiferent că ești una dintre acelea care folosesc produsele cosmetice doar din când în când, sau deții câteva zeci de produse hrănitoare în casă, articolul de astăzi este aici pentru fiecare dintre noi!

Cu puțin timp în urmă am vorbit despre necesitatea unei îngrijiri  corecte a unghiilor dar mi-am dat seama că niciodată nu am acordat suficientă atenție produselor de îngrijire pentru ten. Și asta este o greșeală care trebuie recuperată! Ce nu ar trebui să lipsească din echipamentul tău pentru a avea o față ca de prințesă?

Impuritățile, machiajul și grăsimea trebuie să dispară

gely_a_vody

Înainte de a începe să utilizezi diferite măști și creme pentru regenerarea tenului, acesta necesită în primul rând o curățare perfectă. Nu contează atât de mult dacă ai nevoie de o oră în fiecare dimineață pentru ați face un make-up perfect sau tot ce ai nevoie este un pic de rimel ca să poți ieși între oameni. Pielea feței este expusă zilnic prafului și impurităților, motiv pentru care demachierea si curățarea tenului în fiecare seară trebuie să devină un obicei esențial la fiecare dintre noi. Ignorarea pe termen lung a acestei situații poate duce la deteriorarea calității tenului, la apariția de acnee și la îmbătrânirea prematură a acestuia.

Selectează o apă micelară sau un gel de curățare în funcție de tipul de ten (gras și problematic, uscat, normal). După aplicarea acestora, tenul tău va fi curat, neted, hrănit și hidratat. Deci, așa cum ar trebui să fie mereu.


N
u da nici o șansă coșurilor

Acneea supără multe femei și fete tinere mai ales în vârsta adolescenței, dar și acneea adultă este destul de răspândită. Apariția acesteia poate fi cauzată de mai mulți factori, cum ar fi stresul, fluctuațiile hormonale și predispoziția genetică. Dar și lipsa unei  îngrijiri potrivite a tenului joacă un rol la fel de important, rezultatul căruia sunt pori înfundați cu impurități și sebum, care se inflamează și duc la apariția coșurilor dureroase.

60242659_s

Dacă te lupți și tu uneori cu coșuri și puncte negre neplăcute, încearcă masca Dr. Kraut. Un produs italian de înaltă calitate, bogat în ulei de arbore de ceai și lavandă, care ajută la reglarea producției de sebum din piele. În combinație cu o curățare profundă, masca dă adio coșurilor și punctelor negre. Pielea este netedă iar porii feței sunt închiși.

Sfat: Dacă cauți ceva "mai tare", pune mâna pe masca facială detoxifiantă Dr. Kraut cu cărbune activ și argilă pură .Acest tip de mască este foarte popular astăzi pentru efectele sale excelente. Argila absoarbe toxinele și impuritățile, sebumul dispare, porii se diminuează. Pielea este perfect curată, hrănită, hidratată și frumos strălucitoare.

csm_kocostar_bannder_1000x1000_0020_ananas_slice_5a41411ed7Nu trebuie subestimată o nutriție echilibrată

Din când în când, este bine să acordăm tenului o îngrijire suplimentară.  Un ajutor ideal pentru pielea obosită fără viață este faimoasa și populara mască Kocostar. Cu siguranță îți aduci aminte de articolul în care am o testat personal această mască.  Este suficient să aplici această mască din când în când pentru ca tenul tău să fie catifelat și radiant.

Noutatte sunt tampoanele pentru ochi Kocostar care ajută la reducerea oboselii și a cercurilor sub ochi. Ajunge atât de puțin ca să te simți mai bine și cu câțiva ani mai tânără. :)


Nu uita de buze68741450_s

Buzele sunt o parte integrantă a feței și, prin urmare, nu trebuie uitate atunci când vorbim despre îngrijirea tenului. Dacă vrei să ai buzele mereu netede, pline, fără fisuri, nu uita să le dai cu balsam de buze de fiecare dată când ai ocazia. Astfel le vei proteja împotriva uscării vara și a frigului iarna. În plus, săruturile tale vor avea un gust plăcut de fructe. În ce mă privește, aș recomanda balsamul cu gust de zmeură. Miroase atât de gustos! :)Ce experiențe aveți cu aceste produse, cu măștile Kocostar sau cu apele micelare? Cred că a fost suficient pe ziua de azi. Sunt nerăbdătoare să îmi scrieți pe Facebook-ul nostru comentariile voastre despre aceste produse!

19754206_s

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!