INSTRUCȚIUNI: Cum să-ți îmbraci unghiile în blugi!

Instrucțiuni - INSTRUCȚIUNI: Cum să-ți îmbraci unghiile în blugi!

16.07.2019

În articolul de astăzi ne vom aminti de clasicul nemuritor în formă de modă denim și cu siguranță nu vom uita manichiura inspirată de moda denim. Multă baftă la citirea articolului.

Denimul este un clasic fără vârstă

Cu siguranță ești de acord cu mine dacă, voi vorbi despre moda denim ca despre un clasic nemuritor. Îți amintești de o perioadă de timp în care blugii să nu fie la modă? Eu una nu. Imediat îmi vin în minte fuste scurte și lungi, pantaloni scurți, salopete, căști, pantaloni stil clopot ... și așa aș putea enumera până diseară. Practic, denimul este cea mai utilizată piesă vestimentară și materialul cel mai popular și mai folosit din lume. Denimul este în mare parte o țesătură de bumbac în twill, cusută în diferite variante, croieli și asortată în culori albastre .

Interesant: Deja în sec. al 17 - lea au fost folosite prima dată materiale textile asemănătoare blugilor de azi. Era vorba de o uniformă de lucru a marinarilor din Genova, Italia. În aproximativ 200 de ani, au primit denumirea de " jeans" de la cuvântul francez Génes. În anii 50, în Europa, blugii au început să fie purtați ca un semn de revoltă împotriva societății conservative.

Manichiură denim DIY

Sigur că nu ai putut să nu observi galeria foto bogată care te însoțește în tot articolul. Aproape că m-aș putea implica încet într-un blockbuster de unghii cu denumirea Cinci nuanțe de albastru, ce zici :) ?

Dar, înapoi la ceea ce este esențial. Manichiura denim arată divin. Nu va ieși niciodată din modă și tocmai ăsta este scopul! Haide să vedem cum poți realiza această frumusețe din confortul casei tale. Poți folosi atât geluri, oje semipermanente dar și lacuri de unghii obișnuite.
Trăsătura dominantă a acestei frumuseți este o culoare tipică de denim, adică o nuanță albastră. Folosește un albastru potrivit ca fundal.

1) Apoi, ia pensula și moaie puțin vârful într-un lac alb. E suficient să o lași doar să se „murdărească“ puțin. Treci foarte ușor peste culoarea albastră, astfel încât doar părticele minuscule de alb să fie transferate pe fundalul albastru, creând un aspect de blugi. Efectul are succes prin mișcări mici și rapide atât pe verticală, cât și pe orizontală.

2) Cu culoarea albă însă, nu ne oprim aici. Folosește o pensulă de decorare și desenează linii albe pe unghie, simbolizând firul de ață. De exemplu, poți desena buzunare, fermoar și dantelă. Având în vedere că, dantela este destul de greu de desenat, te poți folosi de o ștampilă elegantă.

3) Dacă nu te interesează buzunarele sau dantela pe unghii, pregătește-ți adeziv și decorează unghiile cu perle fine sau cu pietricele strălucitoare.

4) Vezi videoclipul suplimentar la galeria foto și imaginează-ți cât de bine vei arăta!

 

Documentează timpul plăcut petrecut cu un DIY de vară și nu uita să ne prezinți și nouă în comentarii de pe Facebook-ul sau Instagram-ul nostru, sunt nerăbdătoare!


Surse:
youtube.com

nailbook.jp                 
vk.com
buzzfeed.com
frischlackiert.de
manicureit.com
morenailpolish.com
instagram.com
pinterest.com
wikipedia.orgAutentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!