Inspirații

Frumusețea care îți taie respirația! Iarna cu zăpada ei pufoasă ne oferă câteva idei pentru o manichiură ca din Regatul de gheață!

Inspirații - Frumusețea care îți taie respirația! Iarna cu zăpada ei pufoasă ne oferă câteva idei pentru o manichiură ca din Regatul de gheață!

08.01.2019

Totul din jur strălucește, zăpada albă cade din cer, fulgii pufoși și florile înghețate au acoperit pământul ... și unghiile noastre! Haideți să vedem împreună cu pisicuța NANI, cum ar fi dacă regina Elsa din Regatul de gheață și-ar face manichiura!

Crăciunul a trecut deja cei drept, dar iarna este încă în plină desfășurare! Fulgii de zăpadă și țurțurii de gheață au inspirat întotdeauna artiști diferiți. În vremurile antice oamenii au crezut că diferitele anotimpuri reprezintă zei sau personaje specifice și le-au atribuit calități și forme diferite. În mitologia nordică o putem întâlni așadar pe zeița - Skadi,...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Nuanțe neobișnuite:  Cenușiu și plictisitor? Da de unde! Citiți mai departe și veți vedea că vă va cuceri!

Inspirații - Nuanțe neobișnuite: Cenușiu și plictisitor? Da de unde! Citiți mai departe și veți vedea că vă va cuceri!

01.01.2019

Culoarea gri și asocierea cu culoarea gri sunt în mare parte legate de plictiseală, lipsa de luminozitate și nu pare să existe ceva interesant la această culoare. E adevărat acest lucru întotdeauna? Pisicuța NANI și prima ei serie de tutoriale despre de nuanțe neobișnuite te vor convinge de contrariul!

Nuanțele cenușii nu evocă, de obicei în noi sentimente deosebite de căldură și nici nu aparțin culorilor care favorizează starea de spirit. În realitate, culoarea gri simbolizează legătura magică între zorii zilei și seară, iar datorită neutralității sale, se consideră că protejează de energia negativă, iar nuanțele ei luminoase sunt asociate cu înțelepciunea, prudenț...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Manichiură festivă în armonie cu un Crăciun frumos!

Inspirații - Manichiură festivă în armonie cu un Crăciun frumos!

17.12.2018

Toată casa miroase frumos a vanilie și scorțișoară, în cuptor aveți ultima tavă de fursecuri sau cozonac și a mai rămas doar să decorați puțin interiorul. Peste tot în aer se simte o stare de spirit de sărbătoare! Să dezvăluim împreună care este hit-ul din acest an în ce privește o manichiură de Crăciun și nu numai! Așezați-vă confortabil și bucurați-vă de atmosfera de Crăciun. O lectură plăcută!

Mângâiere de gheață sau un alb inocent Tendința din fiecare an de Crăciun este o gamă de culori festivă. Și în acest an, rolul principal îl are culoarea albă care evocă un sentiment de sărbătoare. Decorațiuni albe strălucitoare peste tot în jur. Coronițe, lumânări, fețe de masă festive iar când vremea reușește, pătura albă acoperă chiar și afară totul în jur. ...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Împărțirea cadourilor de Moș Nicolae - vă este mai apropiat un stil strălucitor sau mai sălbatic, demonic? Inspirați-vă!

Inspirații - Împărțirea cadourilor de Moș Nicolae - vă este mai apropiat un stil strălucitor sau mai sălbatic, demonic? Inspirați-vă!

04.12.2018
A mai trecut un an și vine din nou Moș Nicolae. Probabil că acesta nu are o manichiură deosebit de frumoasă, dar aspectul lui extraordinar și supranatural poate fi o inspirație pentru noi. Cum ar arăta astfel de unghii și cui s-ar potrivi? Citiți mai departe!
Ca majoritatea sfinților, moș Nicolae are un gust rafinat și nu poartă orice. Adesea vedem costumele moșului în roșu și alb, dar diferite imagini și icoane îl afișează într-o robă aurie și uneori chiar purpurie. În trecut, materialele în nuanțe purpurii sau burgundii erau printre cele mai scumpe, și numai monarhii sau preoții și le puteau permite. Dar însuși Sfântul Nico...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Minimalism? În nuanțele nude nici o problemă!

Inspirații - Minimalism? În nuanțele nude nici o problemă!

13.11.2018

Lumea este dominată de minimalism, adică de puritate, pace, ordine și, desigur în realitate din toate mai degrabă mai puțin decât mai mult.  Ce să zicem însă de lumea unghiilor? 

Aici acesta este pur și simplu, cuvântul cel mai potrivit pentru a o descrie! Alege una dintre
culorile nude și vei vedea că mai puțin este uneori mai mult. Nu crezi? Atunci citește!

De ce sunt culorile nude IN? Te-ai săturat de roșu și neon? Nu dispera, fii cool cu mine și culorile nude!  Nuanța nude este considerată a fi o culoare asemănătoare tonului pielii și, prin urmare, se asortează aproape la orice. Chiar și alegerea nepotrivită a tonurilor acestor culori naturale nu va strica nimic la o ținută. Se asortează de minune cu pielea, dar și cu orice ...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Descoperă artistul din tine! Va deveni manichiura pe tipsuri noul tău hobby?

Inspirații - Descoperă artistul din tine! Va deveni manichiura pe tipsuri noul tău hobby?

05.11.2018

Ce legătură are arta cu manichiura ?  În ce privește nail art-ul pe tipsuri, mai mult decât poți bănui. Ce să mai vorbim, este o mulțime de manichiuriste foarte iscusite a căror muncă poate fi considerată o adevărată operă de artă. În inspirația de astăzi vom vedea cum arată când aceste manichiuriste se decid să facă imagini de artă pe unghii. Cum altfel dacă nu cu ajutorul tipsurilor de unghii! Citește și află mai multe!

Nail art-ul pe tipsuri, de asemenea, cunoscut sub denumirea „boxed nail art“ este o decorație care nu se aplică direct pe unghii, ci exclusiv pe tipsurile de unghii. Ideea principală a întregii creații este aceea, că întregul set de tipsuri - de obicei foarte lungi - sunt unite și uniform decorate. Tipsurile pot forma împreună o pânză de pictură mare pentru a fi decorate ca u...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Un spectacol înfricoșător de instrucțiuni simple pentru o manichiură de Halloween este aici! lasă-te inspirată de pisicuța NANI!

Inspirații, Instrucțiuni - Un spectacol înfricoșător de instrucțiuni simple pentru o manichiură de Halloween este aici! lasă-te inspirată de pisicuța NANI!

30.10.2018

Indiferent dacă te prostești în costume și măști  la celebrarea Halloween-ului anglo-saxon sau doar îți amintești în liniște de Ziua morților creștină, este sigur că, acest timp este plin de magie și mister. Oricum, în zilele acestea multe dintre noi își decorează casele cu decorațiuni tematice deci, de ce să nu ne decorăm și unghiile cu o decorație înfricoșătoare? Îți vom arăta cum să o faci!

Timpul pisicilor negre este aici, hehe. :) Și nu numai ale acestora, prin aer zboară lilieci, dovlecilor le strălucesc ochii, în jurul hornurilor dau târcoale fantome, iar păianjenii  țes plase de argint. Eu personal iubesc această perioadă de timp și îmi luminez zilele întunecate cu lumânări, care nu lipsesc nici în cimitire în perioada sărbătorii de Ziua morților. Celebrar...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Vă place muzica? Decorați-vă unghiile cu model de note muzicale!

Inspirații - Vă place muzica? Decorați-vă unghiile cu model de note muzicale!

16.10.2018
"Muzica este un tablou pe care omul îl privește cu urechile". 
Acest citat vine de la artistul ceh Vlasta Burian și oricine cui îi place muzica va fi de acord cu el, nu-i așa? :) Astăzi, indiferent că faci carieră muzicală profesioanlă, că ai fost înscrisă la cursuri de muzică în copilărie sau deabia recunoști o optime de o pătrime. Azi, muzica este peste tot în jurul nostru și fiecare dintre noi o putem exprima acum chiar și pe unghiile noastre!
Acelea dintre voi care cântați la un intrument muzical nu prea pot conta pe unghii lungi. Pe claviatură unghiile lungi alunecă iar în ce privește chitara, aceasta ar face cu ele un proces foarte scurt, să nu mai vorbim despre faptul că, coardele muzicale se prind foarte greu dacă ai unghii lungi. Avantajul decorului despre care vorbim azi este acela că arată bine și pe unghiile scur...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Vesele, jucăușe și multicolore - așa sunt unghiile cu animăluțe!

Inspirații - Vesele, jucăușe și multicolore - așa sunt unghiile cu animăluțe!

02.10.2018

Să renunțăm pentru un moment la seriozitate și să ne înveselim zilele mohorâte de toamnă cu o manichiură originală! Animalele ne fac bucurie mai întotdeauna și indiferent că ne decidem pentru o fiară sălbatică sau pentru un animal de companie drăguț, este sigur că unghiile cu animale ne vor ridica cu siguranță starea de spirit. Să-i dăm drumul!

Animale din pădurea de toamnă În această perioadă, unele animale se pregătesc încet pentru somnul de iarnă și își pregătesc bârlogurile și vizuinele. Nici nu e de mirare, vara a trecut atât de brusc că nici măcar nu am apucat să îmi dau seama de aceasta și am început să simt somnolența de toamnă. Și voi ați început să o simțiți, dragi cititoare? Nu e de mirare! Da...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Cu unghii din întreaga lume - o aventură plină de culoare în America de Sud!

Inspirații - Cu unghii din întreaga lume - o aventură plină de culoare în America de Sud!

18.09.2018

Vara se apropie de sfârșit și cu ea și serialul nostru Cu unghii din întreaga lume, dar nu disperați, partea de astăzi va fi colorată și suficient de energică pentru a vă oferi inspirație pentru o vreme, până ce vă pregătesc o altă serie de sfaturi minunate și originale pentru o manichiură perfectă . ;) Să vedem unde mergem astăzi? Vom cunoaște frumusețile Americii de Sud! Ce ziceți? Să mergem!

America de Sud este plină de culori, tradiția triburilor indigene este combinată cu cultura contemporană, găsim aici păduri tropicale încântătoare, urmele civilizațiilor antice și orașe moderne. Cu ce să încep? Ce ați spune să vedem mai aproape nartura locală? Pe teritoriul mai multor țări din America de Sud se întinde frumoasa pădure tropicală Amazon , numită și "plăm...
Afișează întregul articol »
NaniNails