Inspirații

Inspirație din anul 1975: Ziua femeii și moda anilor 70 raportează un comeback!

Inspirații - Inspirație din anul 1975: Ziua femeii și moda anilor 70 raportează un comeback!

04.03.2019

Dragi doamne și domnișoare, Ziua Internațională a Femeii vine din nou! Și pentru că știu cât de mult vă place moda, vă ofer o scurtă prezentate de modă pentru această sărbătoare, inspirată din anul 1975, când Ziua femeii a început să fie sărbătorită oficial. Așadar haideți să luăm inspirație de modă, sau poate un faux pas de modă?

Blugii, mereu moderni Ce ziceți doamnelor, câte perechi de blugi s-ar putea găsi în dulapul vostru? Skinny, high waist, push up sau boyfriend? O piesă de îmbrăcăminte foarte universală, nu? Se potrivește cu orice ocazie, depinde doar cum îi combinăm cu topul. Dar, ce ar fi să încercați modele de blugi din anii șaptezeci? Poate vă spuneți că pantalonilor tip" clopot " le-a b...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Provocare de început de an, partea a 3-a: Mereu controversata culoare galbenă - Convingeți-vă că pe unghii poate arăta grozav!

Inspirații - Provocare de început de an, partea a 3-a: Mereu controversata culoare galbenă - Convingeți-vă că pe unghii poate arăta grozav!

26.02.2019

Este culoarea galbenă potrivită pentru manichiură? Nu va arăta ca niște unghii bolnave urâte? Sau nu va fi prea exigentă? Atât de multe întrebări, dar avem și un răspuns la ele, veniți cu mine să luăm inspirație!

Cu greu ați putea găsi o culoare mai controversată în lumea manichiurii decât culoarea galbenă. E adevărat că, atunci când se spune "unghii galbene", multe dintre voi vă imaginați niște unghii neglijate, iar utilizarea lacului galben este un subiect tabu pentru voi. Cu toate acestea, în provocarea de început de an de astăzi, vom vedea că acest subiect tabu ascunde idei suculente...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Manichiură pentru călătoarele înrăite! Mergeţi în Europa și peste mări, cu unghii originale!

Inspirații - Manichiură pentru călătoarele înrăite! Mergeţi în Europa și peste mări, cu unghii originale!

20.02.2019

Zboruri ieftine, last minute sau planificate, excursii și vacanțe plănuite - dacă vă place să călătoriţi și dacă vă gândiţi deja, unde o să mergeţi anul acesta, haideţi cu mine să admirăm manichiurile inspirate din orașele și statele celebre!

Poate că tocmai aţi rezervat o vacanță de vară, poate că vă pregătiţi să mergeţi câteva zile la un carnaval faimos în Veneția sau poate pur și simplu aţi făcut schimb de lire și vreţi să descoperiţi frumusețea metropolei britanice. Călătoria este un lucru minunat și nu contează dacă veţi petrece weekend-ul în străinătate sau veţi reveni doar în câteva săptăm...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Provocare de început de an, partea a 2-a: Trei modele de manichiură verde! Care nuanță vă place mai mult?

Inspirații - Provocare de început de an, partea a 2-a: Trei modele de manichiură verde! Care nuanță vă place mai mult?

12.02.2019

Culoarea verde este în general asociată cu viața și un mod de viață sănătos, dar ce putem spune despre tendințele în ce privește lumea modei și culoarea verde. Vă invit într-o lume a nuanțelor verzi unde veți putea alege una care vă place mai mult!

Verdele nu este de o singură nuanță, la fel ca toate culorile, are atât de multe nuanțe diferite încât fiecare dintre noi își va găsi nunața preferată. Din păcate, culoarea verde nu este o culoare tipică pentru manichiură. De aceea nu m-aș mira dacă nici voi nu aveți încă o ojă semipermanentă într-o nuanță de verde. Dacă este așa, atunci e cazul să vă cumpără-ți ...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Inspirație de Ziua Îndrăgostiților: Dragoste exprimată nu numai prin manichiură

Inspirații - Inspirație de Ziua Îndrăgostiților: Dragoste exprimată nu numai prin manichiură

04.02.2019
Te gândești cum să îți surprinzi jumătatea de această dată dar nu îți vin idei? În acest caz, te afli la locul potrivit! În funcție de situație, vom alege împreună ceva potrivit cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, în orice caz, cu mine vei străluci!

Decorare fină, de exemplu, pentru o vizită la cinema Îți place ție și prietenului tău filmul și tocmai aveți poftă să ieșiți împreună la cinema sau doar doriți să vă faceți o atmosferă romantică la cinema cu popcorn și coca cola? Desigur, cinematograful este locul perfect pentru a petrece o seară de Ziua Îndrăgostiților! Nu poate fi comparat cu o seară petrecută la ...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Dragonii pot fi găsiți în basme dar și în manichiură! Aveți curajul  experimentați până la extrem?

Inspirații - Dragonii pot fi găsiți în basme dar și în manichiură! Aveți curajul experimentați până la extrem?

29.01.2019

Dragonii sunt niște creaturi mitice minunate care apar atât în povestirile japoneze cât și în cele din vestul Europei. Să luăm deci inspirație împreună din frumusețea și maiestuozitatea acestora!

Dragonii fac parte din legende, mituri și povestiri de veacuri și pe diferite continente. Săpăturile arheologice arată că vechii sumerieni și vechii greci au fost familiarizați deja cu acest cuvânt, respectiv cu acest personaj - amintiți-vă de exemplu de eroul legendar Iason, care a recuperat Lâna de aur direct de sub nasul dragonului! În cultura modernă putem întâlni dragoni î...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Frumusețea care îți taie respirația! Iarna cu zăpada ei pufoasă ne oferă câteva idei pentru o manichiură ca din Regatul de gheață!

Inspirații - Frumusețea care îți taie respirația! Iarna cu zăpada ei pufoasă ne oferă câteva idei pentru o manichiură ca din Regatul de gheață!

08.01.2019

Totul din jur strălucește, zăpada albă cade din cer, fulgii pufoși și florile înghețate au acoperit pământul ... și unghiile noastre! Haideți să vedem împreună cu pisicuța NANI, cum ar fi dacă regina Elsa din Regatul de gheață și-ar face manichiura!

Crăciunul a trecut deja cei drept, dar iarna este încă în plină desfășurare! Fulgii de zăpadă și țurțurii de gheață au inspirat întotdeauna artiști diferiți. În vremurile antice oamenii au crezut că diferitele anotimpuri reprezintă zei sau personaje specifice și le-au atribuit calități și forme diferite. În mitologia nordică o putem întâlni așadar pe zeița - Skadi,...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Nuanțe neobișnuite:  Cenușiu și plictisitor? Da de unde! Citiți mai departe și veți vedea că vă va cuceri!

Inspirații - Nuanțe neobișnuite: Cenușiu și plictisitor? Da de unde! Citiți mai departe și veți vedea că vă va cuceri!

01.01.2019

Culoarea gri și asocierea cu culoarea gri sunt în mare parte legate de plictiseală, lipsa de luminozitate și nu pare să existe ceva interesant la această culoare. E adevărat acest lucru întotdeauna? Pisicuța NANI și prima ei serie de tutoriale despre de nuanțe neobișnuite te vor convinge de contrariul!

Nuanțele cenușii nu evocă, de obicei în noi sentimente deosebite de căldură și nici nu aparțin culorilor care favorizează starea de spirit. În realitate, culoarea gri simbolizează legătura magică între zorii zilei și seară, iar datorită neutralității sale, se consideră că protejează de energia negativă, iar nuanțele ei luminoase sunt asociate cu înțelepciunea, prudenț...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Manichiură festivă în armonie cu un Crăciun frumos!

Inspirații - Manichiură festivă în armonie cu un Crăciun frumos!

17.12.2018

Toată casa miroase frumos a vanilie și scorțișoară, în cuptor aveți ultima tavă de fursecuri sau cozonac și a mai rămas doar să decorați puțin interiorul. Peste tot în aer se simte o stare de spirit de sărbătoare! Să dezvăluim împreună care este hit-ul din acest an în ce privește o manichiură de Crăciun și nu numai! Așezați-vă confortabil și bucurați-vă de atmosfera de Crăciun. O lectură plăcută!

Mângâiere de gheață sau un alb inocent Tendința din fiecare an de Crăciun este o gamă de culori festivă. Și în acest an, rolul principal îl are culoarea albă care evocă un sentiment de sărbătoare. Decorațiuni albe strălucitoare peste tot în jur. Coronițe, lumânări, fețe de masă festive iar când vremea reușește, pătura albă acoperă chiar și afară totul în jur. ...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Împărțirea cadourilor de Moș Nicolae - vă este mai apropiat un stil strălucitor sau mai sălbatic, demonic? Inspirați-vă!

Inspirații - Împărțirea cadourilor de Moș Nicolae - vă este mai apropiat un stil strălucitor sau mai sălbatic, demonic? Inspirați-vă!

04.12.2018
A mai trecut un an și vine din nou Moș Nicolae. Probabil că acesta nu are o manichiură deosebit de frumoasă, dar aspectul lui extraordinar și supranatural poate fi o inspirație pentru noi. Cum ar arăta astfel de unghii și cui s-ar potrivi? Citiți mai departe!
Ca majoritatea sfinților, moș Nicolae are un gust rafinat și nu poartă orice. Adesea vedem costumele moșului în roșu și alb, dar diferite imagini și icoane îl afișează într-o robă aurie și uneori chiar purpurie. În trecut, materialele în nuanțe purpurii sau burgundii erau printre cele mai scumpe, și numai monarhii sau preoții și le puteau permite. Dar însuși Sfântul Nico...
Afișează întregul articol »
NaniNails