Inspirație de Ziua Îndrăgostiților: Dragoste exprimată nu numai prin manichiură

Te gândești cum să îți surprinzi jumătatea de această dată dar nu îți vin idei? În acest caz, te afli la locul potrivit! În funcție de situație, vom alege împreună ceva potrivit cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, în orice caz, cu mine vei străluci!

Decorare fină, de exemplu, pentru o vizită la cinema

Îți place ție și prietenului tău filmul și tocmai aveți poftă să ieșiți împreună la cinema sau doar doriți să vă faceți o atmosferă romantică la cinema cu popcorn și coca cola? Desigur, cinematograful este locul perfect pentru a petrece o seară de Ziua Îndrăgostiților! Nu poate fi comparat cu o seară petrecută la operă la Teatrul Național, ce-i drept, dar la fel de bine poți străluci și aici prin aspectul tău. Fără îndoială, dragostea se vede în ochii tăi, dar ce ar fi să o subliniezi și mai mult dând mai multă lumină feței cu o mască sub forma unei petale de trandafir? Ce tematic! Și ce miros? Acesta îl va fascina cu siguranță pe partenerul tău! Dacă dragostea ta este încă la început și încă mai eziți să îți exprimi sentimentele prin cuvinte, sugerează-i acest lucru printr-o manichiură fină, discretă. Poți folosi stilul tău preferat adăugând doar o decorare fină. De exemplu o inimioară mică ca o expresie a afecțiunii tale.

Interesant: Cum a luat ființă Ziua Îndrăgostiților? La început, s-a sărbătorit Ziua fertilității. Principalul ritual a fost un fel de loterie a dragostei. Aceasta consta în tragerea la sorți a numelor anumitor femei și bărbați (urmașii zeului Lupercus) care  urmau să formeze cupluri pe tot restul anului. Acest lucru nu a putut fi acceptat de Biserica Catolică desigur, și astfel aceasta a căutat un alt patron sfânt al dragostei (Sf. Valentin), care a abolit complet această „tradiție”.

pedi_1

Te așteaptă o seară de dans?

Ai fost surprinsă cu o invitație la dans sau la o petrecere de Ziua îndrăgostiților? Aceasta necesită perfecțiune până la cel mai mic detaliu! Un machiaj superb, un ruj irezistibil și pantofi comozi, care să nu îți distrugă picioarele în timpul dansului sunt un must have. Atingerea blândă în timpul dansului poate fi decorată de o manichiură strălucitoare, dar cum rămâne cu picioarele? Acestea vor obosi repede, așa că nu uita să folosești din timp o mască pentru picioare și să acorzi la fel de multă atenție și unei pedichiuri perfecte. Metoda de ștampilare îți oferă o decorare cu inimioare ca din basm! Sau vrei ca prințul din poveste pe un cal alb să îți încalce pantoful pierdut pe picioarele dureroase și neîngrijite?

34

Gheare mai îndrăznețe pentru pisoiul tău

Te așteaptă în schimb o noapte plină de pasiune? Scoate ghearele și dezarmează-ți partenerul cu o manichiură sexy! Care bărbat ar refuza să fie mângâiat ușor pe spate cu unghii sexy ascuțite? Absolut nici unul! O inimioară pe întregul pat al unghiei îți exprimă dragostea, roșul este culoarea pasiunii, iar dacă te hotărăști pentru negru, cu siguranță nu vei da greș. Convinge-te și singură în  galeria foto! Aruncă în focul arzător al pasiunii și o privire profundă cu ochi sălbatici, marcați de gene negre. O astfel de privire discretă va căpăta o dimensiune provocatoare, cu totul nouă!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.