Împărțirea cadourilor de Moș Nicolae – vă este mai apropiat un stil strălucitor sau mai sălbatic, demonic? Inspirați-vă!

A mai trecut un an și vine din nou Moș Nicolae. Probabil că acesta nu are o manichiură deosebit de frumoasă, dar aspectul lui extraordinar și supranatural poate fi o inspirație pentru noi. Cum ar arăta astfel de unghii și cui s-ar potrivi? Citiți mai departe!

Ca majoritatea sfinților, moș Nicolae are un gust rafinat și nu poartă orice. Adesea vedem costumele moșului în roșu și alb, dar diferite imagini și icoane îl afișează într-o robă aurie și uneori chiar purpurie. În trecut, materialele în nuanțe purpurii sau burgundii erau printre cele mai scumpe, și numai monarhii sau preoții și le puteau permite.

Dar însuși Sfântul Nicolae nu era un om înstărit și, după moartea tatălui său, și-a împărțit moștenirea cu cei săraci și, în general, își arăta generozitatea față de cei nevoiași. În prezent, celebrarea acestei sărbători este legată cu dăruirea de mici cadouri și bunătăți copiilor. Ca și fetiță, am sperat în fiecare an că va veni și la noi! 🙂
st_nicholas_800x550

Curiozitate: Nicolae este descris ca un episcop mai bătrân cu barbă, dar în Est este portretizat chel.

Manichiura inspirată de Nicolae este plină de culori bogate, eventual alb combinat cu aur. Culoarea purpurie sau burgundie va fi cu siguranță îndrăgită de cei care iubesc culorile îndrăznețe, albul va acționa într-un mod mai modest, dar va face furori de asemenea!

kinran_muji007_190cm_100cm_antique_brocade_fabric_dragon_costume_fabric_clothing_fabric_light_golden_brocade_bottom_golden_dragon

Sfat: Lăsați-vă inspirate de modele frumoase care seamănă cu broderia de pe costumul scump al lui Moș Nicolae! Folosind autocolantele simple sau cele care se lipesc cu ajutorul apei, unghiile tale vor aduce aminte de o brocadă bogat decorată. Ce frumusețe!

Legenda lui Moş Nicolae s-a răspândit în toată lumea şi a luat caracteristicile fiecărei ţări. În unele țări din occident de exemplu Moș Nicoale vine însoțit de un personaj negativ, care reprezintă iadul dar și de un înger, care reprezintă cerul. Diavolul simbolizează răul și pedeapsa, deși nu întotdeauna apare doar într-o postură negativă, mai degrabă după amenințări ușoare, acceptă cu bunăvoință că copilul se va cuminți, și din fericire îl unge cu puțină funingine. Acest personaj nu este asociat cu o anumită modă și stil, mai degrabă aduce aminte de un animal păros, neglijat, dar scânteia iadului nu-i dispare din ochi.

Manichiura inspirată de diavol este sălbatică și neînfricată la fel ca el însuși. Nu vă fie teamă să alegeți roșu sau negru și combinați aceste culori împreună. Stilul ombre va arăta impresionant, tot la fel și o decorație metalică roșie ca focul iadului.

Sfat: Încercați combinația cu un aspect mat, pe care îl veți obțineți cu oja semi pentru stratul superior Top Velour.

Deoarece răul merge mână în mână cu binele, această treime este completată de ființa cerească – îngerul. Acesta poartă, de obicei, haine frumoase albe, cu puțin praf de înger, stele sau alte ornamente strălucitoare și are aripi pufoase pe spate. Și de unde s-a luat îngerul alături de Moș Nicolae? După o tradiție occidentală, când Nicolae a fost chemat de Dumnezeu însuși, sfântul l-a întrebat dacă îngerii nu puteau veni după el. De aceea, această frumoasă figură îl însoțește pe 5 decembrie.

Manichiura îngerească este o prezentare a tot ce strălucește. Dacă vă lipsesc decorațiuni glitter sau pigmenți de lustruire, este timpul să vă faceți provizii! Recomand cu siguranță Pearl Effect, care lasă un aspect impresionant de perle. 

Sper că azi v-a plăcut inspirația de Moș Nicolae și cadourile împărțite în acest an vor fi multe, fiindcă toate ați fost cuminți și o meritați din plin, așa e? 🙂 Cred că da! Mă bucur pentru data viitoare, inspirați-vă!

Sursă: instagram, pinterest

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.