Îmbrăcați-vă unghiile în funcție de trendurile acestei primăveri

Primăvara este aici! Și asta înseamnă un singur lucru. Este timpul pentru o doză nouă de idei proaspete, pentru o manichiură tematică. De aceea am studiat modelele și tendințele de modă pentru această primăvară și le-am selectat pe acelea, în care puteți ”îmbrăca” original și gheruțele dvs. Vă bucurați deja de inspirația de primăvară? Super! Atunci citiți mai departe, în acest articol veți găsi mai mult decât suficientă! 

Sunt deja câteva zile de când primăvara își cere dreptul la cuvânt. Soarele a început să lumineze superb, aerul este plăcut, iar natura se trezește în toată frumusețea ei. Această perioadă pozitivă însă, nu ne aduce doar căldură, ciripit de păsărele și înflorirea primilor boboci, dar bineînțeles și noi tendințe în modă și idei pentru o manichiură impresionantă. 

Pentru a avea din  ce alege, am pregătit pentru voi chiar 4 elemente reprezentative a primăverii 2020, prin care veți eclipsa nu doar la capitolul vestimentar, dar și la capitolul manichiură. Să trecem la treabă!

Buline

Menținerea unui curs pe câmpul minat al tendințelor modei nu este un lucru ușor. Bulinele reușesc însă, lucrul acesta, deja de câțiva ani. Și nu e de mirare. Sunt jucăușe și elegante în același timp. Indiferent dacă sunt mai mici, sau mai mari, albe, sau negre, sigur nu strică. Din contră, bulinele adaugă farmec!punktiky

Vă doriți o manichiură cu buline, însă nu știți cum să o obțineți, în așa fel încât să arate de-a dreptul minunat? Utilizați sonda pentru decorare, care vă permite crearea, chiar și a celor mai minimaliste modele.

Dungi

La fel ca și bulinele, dungile de asemenea sunt cu tradiție în lumea modei. Pot fi combinate cu ușurință, atât cu diferite culori, cât și cu diferite modele. Indiferent dacă sunt groase, subțiri, orizontale, sau verticale, dungile reușesc să facă dintr-un lucru obișnuit – unul de bun gust. Convingeți-vă singure!

pruhy

Modelele cu flori de primăvară

Ce fel de primăvară ar fi, dacă nu am avea în trend și modele florale de primăvară? Din punctul meu de vedere, acestea pur și simplu nu trebuie să lipsească. Nimic nu este mai frumos, decât atunci când purtăm pe noi un lucru, care ne face să zâmbim instantaneu, de fiecare dată când ne aruncăm privirea asupra lui. Cu acest model fin, proaspăt și elegant, sigur nu veți da greș anul acesta.

kvetiny

Nu toate suntem capabile să pictăm asemenea flori pe unghiile noastre, în așa fel încât să nu ne fie rușine de opera noastră. Sincer, până și eu am o poblemă din punctul acesta de vedere. De aceea, în semenea cazuri, apelez la decorațiunile potrivite, cu care se poate efectua o manichiură de primăvară perfectă.

Nu doar modelele sunt în trend anul acesta

După cum ați putut înțelege și din titlul articolului, modelele nu sunt singurele care vă pot face să străluciți anul acesta. Un alt hit, sunt din nou, culorile distinctive. Albul și negrul conferă într-adevăr siguranță, dar de ce să nu adăugăm puțin mai multă dulceață? Zilele sumbre și gri dispar încet, ar fi timpul deci, să readucem la viață atât garderoba cât și manichiura!

vyrazne

Dcă tocmai acest hit v-a captat atenția, atunci cu siguranță vă veți bucura și de gelurile UV Neon și ojele semipermanente.

Of și am ajuns la final. Inpirația de astăzi a fost într-adevăr hrănitoare pentru suflet, ce credeți? Dacă v-ați lăsat inspirate, trimiteți-mi creațiile voastre pe Facebook, ca să mă pot convinge încă odată, despre faptul cât de îndemântice sunt cititoarele mele. Iar acum vă doresc tuturor zile de primăvară superbe și deja mă bucur de următoarea în tâlnire! 🙂

Zdroje: whowhatwear.co.uk, telegraph.co.uk, thefashionspot.com, hair.lovesmag.com, blogdajulianaparisi.com, bit-toptrendspint.jumpsuitoutfitdressy.tk, topbuzz.combeauty.mete.kim, wear24-7.myshopify.com, fashionvivienneblog.salaovirtual.ru, cckegs.com, glamourmagazine.co.uk, ediva.gr, hikendip.com, https://ankaralovers.info/2019/11/14/60-mordern-classy-and-casual-work-outfit/, strivaz.me, elcune.com, selfieleslie.com, lilly-style.com, instagram.com, ehotbuzz.com, nail.blackybeard.com, studentrate.com, blankastraka.cz, wheretoget.it, vyzerajkrasne.sk, cz.pinterest.com, twitter.com, flippedcase.com, popsugar.co.uk

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.