Hello Summer: Extindem gama de geluri UV

Un pic mai târziu, dar niciodată nu este târziu! Temperaturile sunt mai mult decât neplăcute și noi putem întâmpina vara la sfârșitul vacanței. Haidați cu mine să aruncăm o privire la cea mai nouă colecție de geluri colorate UV disponibile în culori strălucitoare și perfect suculente! 

Dacă preferați să folosiți gelurile UV în detrimentul lacurilor cu gel, sunteți la locul potrivit! Bine ați venit în noua colecție de geluri UV Hello Summer din gama  Professional! Te vei îndrăgosti de culorile de vară suculente, datorită cărora nu veți trece neobservată la petrecerea de seară de la bazin. Puteți alege din nuanțele calde portocalii, precum și din culorile mai reci roz-violet.

Regina covorului roșu

Începem cu nuanța perfectă Red Carpet – culoarea roșie clasică se potrivește nu doar pentru covorul roșu, dar și pentru purtarea zilnică. Cu un subton mai cald și mai roșu, mai direct spus, nu veți greși niciodată!
red

Culori coral

Nici coral, nici roz. Exact asta este nuanța caldă inconfundabilă Pink Coral Lollipop la fel ca și acadeaua clasică Chupa Chups! Ideală pentru tine, care indrâznești să porți nuanțe neon mai accentuate care ies și mai mult în evidență. Dacă preferați nuanțele de ”coral” mai deschise, să nu disperați! Cu siguranță o să vă surprindă alte culori. Culoarea prăfuită coral-roz deschisă Powder Coral este alegerea ideală pentru o seară romantică sau o plimbare pe plajă. Dacă căutați o nuanță inedita, Powder Coral va fi clar alegerea dumneavoastră. Nuanța ideală pentru iubitoarele culorilor roz-coral mai accentuate, este culoarea Bright Coral – se va potrivi perfect cu bronzul dumneavoastră. Cu această culoare, cu siguranță nu veți călca greșit vara.

coral

Portocalie suculentă

Vă prezentăm Orange Grapefruit. O culoare portocalie frumoasă exact ca cel mai copt grepfruit. Este vorba despre cea mai caldă și deshisă nuanță a colecției Hello Summer, potrivită atât pentru cele care sunt mai albe la piele, cât și pentru frumusețile exotice. Spre deosebire de aceasta, nuanța Flashy Orange este cea mai luminoasă culoare din întreaga colecție Hello Summer, care bucură pe toate iubitoarele de unghii neon. Încercați să ornamentați manichiura dumneavoastră în mod deosebit și cu pietricelele finuțe pentru un efect total wow! 

orange_flashy

Și ce spuneți de culorile mai reci?

 

Le avem și pe acelea! Aveți nevoie de o culoare violet clasică mai închisă cu un efect metalic Glossy Old Purple? Dacă optați pentru nuanțe un pic mai deschise, cu siguranță o să vă bucure nuanța Purple Dress. Nuanța violet-roz mediu închisă este o super alternativă mai închisă a culorii tipice roz “barbie”. Dacă sunteți iubitoarele nuanțelor roz, aceasta nu poate lipsi cu siguranță din colecția dumneavoastră! Și dacă tot vorbim despre culorile roz – trebuie să încercați nuanța Punk Pink! Este vorba despre o culoare roz închisă, strălucitoare, care este alegerea ideală pentru un concert punk-rock. În combinație cu negru, cu siguranță nu veți da greș!

purple

O altă culoare este Extravagant Rose – roz neon! Culoarea perfect suculentă va bucura pe toți cei care iubesc nuanțele neon. Este ideală pentru bazin sau la mare, în plus împreună cu bronzul, iese și mai mult în evidență! Ultima nuanță din întreaga colecție de geluri Hello Summer este Pink Candyfloss. La această nuanță, ne-am inspirit din cea mai dulce vată de zahăr. Culoarea roz deschisă va fi o bucurie pentru toate sufletele romantice și pentru prințese.  Nuanța mea preferata este Punk Pink, care este a voastră?

pink

                                                                                                           ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.