Ghidul frezelor pentru pila electrică de unghii: îți prezentăm fiecare tip ca să poți alege cea mai bună pentru tine!

Indiferent dacă vă faceți singure unghiile și uneori modelați unghiile prietenelor sau vă pregătiți să deveniți manichiuristă de profesie, există lucruri care ușurează munca – setul de freze pentru pila electrică. Dar cum să alegeți dintre atâtea produse? Haideți să ne uităm împreună!

Astăzi vom vorbi despre freze pentru pila electrică pentru a ști ce material să alegem, de ce este important să comandăm freze cu rugozități diferite și modul în care o freză aleasă corect ne ajută să atingem efectul dorit adică cel estetic și de sănătate atât la mâini cât și la picioare. Da, aceste lucruri utile se referă și la pedichiură și îngrijirea adecvată a picioarelor noastre. Ei și când să acordăm mai multă atenție picioarelor decât acum când purtăm încălțăminte deschisă? 🙂


1. Freze de diamant și safir
diamantov_

Freze de diamant și safir sunt o alegere excelentă pentru modelarea unghiilor naturale. Diferă între ele? Da, dar foarte puțin. Frezele cu safir sunt cu ceva mai fine, mai moi și mai delicate decât cele cu diamant. Cu ambele, puteți îndepărta cu ușurință pielița din jurul unghiei, cu cele mai rugoase puteți îndrăzni să îndepărtați și pielea groasă de pe picioare, să eliminați bătăturile sau să îndepărtați micoza neplăcută de pe unghii care face ca unghiile să fie ușor gălbui, întărite și adesea deformate.


Suna teribil, dar nu trebuie să vă speriați, este o infecție destul de comună, vi s-a întâmplat și vouă? Infecția cu micoză la unghii se ia destul de ușor, ajunge doar să purtațți niște pantofi inadecvați, irespirabili sau o vizită la o piscină, și asta-i tot. Este recomandat să se rezolve această problemă la timp, înainte ca boala să se răspândească la celelalte unghii și pe piele. Cel mai important lucru este prevenirea, adică o igienă suficientă și o îngrijire adecvată a piciorului.

Beneficii:

+ este o alegere excelentă pentru iubitoarele de manichiură naturală

+ modelează confortabil și eficient zona din jurul unghiilor

+ este foarte populară în pedichiură

+ este accesibilă ca preț

Dezavantaje:

nu este potrivită pentru îndepărtarea unghiilor cu gel

durata de viață mai scurtă

2. Freze de carbid și titan
karbur_torov_

Frezele de carbid sunt un fel de Terminator 🙂 Materialul din care sunt realizate aceste freze este oțel de calitate superioară, rezistent la coroziune și astfel sunt foarte populare pentru durabilitate lungă și pentru utilizarea pe scară largă. Ele sunt confecționate atent  prin procedură digitală și nu își pierd din rugozitate chiar și atunci când îndepărtează gelul sau materialele acrilice sau alte materiale foarte rezistente. Aceste freze sunt recomandate pentru o piele foarte întărită. Vor fi utile de asemenea atunci când corectați și modelați unghiile la forma dorită, indiferent dacă lucrați cu gel sau cu acril. Datorită calității materialului frezele de carbid sunt mai scumpe, dar grație acestor avantaje, investiția va fi cu siguranță rentabilă. 🙂


De asemenea, puteți întâlni și freze cu titan. Materialul din care sunt fabricate – nitrură de titan – este cunoscut pentru duritatea sa incredibilă. De aceea, după cum bănuiți, aceste freze sunt deosebit de potrivite pentru șlefuirea acrilului rezistent.

Beneficii:

+ material rezistent și de calitate superioară

+ se poate îndepărta cu ușurință gelul și acrilul de pe unghii

+ veți îndepărta cu ușurință pielea întărită și alte inconveniente

+ durata de viață este de câțiva ani

Dezavantaje:

preț mai mare

nu sunt potrivite pentru persoanele cu alergie la metale

3. Freze ceramice
keramick_

Frezele ceramice sunt foarte elegante și cu adevărat bune. De ce? Se lucrează cu ele foarte bine! Pentru manichiuristă, greutatea mai mică a frezei este foarte importantă pentru că protejează semnificativ mâinile și încheieturile mâinii în timp ce lucrează. De ce este important? Veți fi surprinși, dar afecțiunea numită „Sindromul Tunelului Carpian” este foarte frecventă la manichiuriste, hairstyliști sau la make-up artiști. Dacă executați de regulă cu mâinile aceeași mișcare, nervul central din tunelul carpian se deteriorează, iar acesta reprezintă o trecere prin care nervii, vasele mici de sânge și tendoanele mușchilor ajung de la antebraț la palma mâinii. Din păcate, acestă afecțiune apare mai frecvent la femei. Simptomele includ sensibilitate slăbită, furnicături, arsuri, amorțeli și dureri ale degetelor mâinilor, care de multe ori apar chiar și în stare de repaus. Au, au … 🙁 Dacă sunteți manichiuristă de profesie și creați niște manichiuri minunate în fiecare zi, vă gândiți cu siguranță cum să ușurați munca pentru mâinile voastre și la regenerarea ulterioară. 🙂

Frezele ceramice sunt foarte plăcute nu numai pentru manichiuriste dar și pentru cliente deoarece frecarea pe suprafața unghiei produce mai puțină căldură și sunt soluția ideală pentru persoanele cu alergie la metale. Datorită acestor caracteristici deosebite, frezele ceramice sunt de asemenea foarte populare și printre pedichiuriste.

Beneficii:

+ se lucrează confortabil cu ele, protejează mâinile

+ îndepărtează în mod fiabil gelul, acrilul și pielea întărită pe mâini și picioare

+ au o durată de viață foarte lungă și rezistență ridicată

+ sunt o alternativă potrivită pentru persoanele alergice la metale

Dezavantaje:

– prețul mai mare


Dură sau fină?
hrubosti2

Știți deja ce material va cucerit? Excelent! Ca să fie dotarea instrumentelor pentru unghii cu adevărat completă, este necesar la comandarea acestor produse să vă gândiți că trebuie să luați freze cu diferite rugozități pentru a obține rezultatul așteptat, să nu distrugeți în mod inutil unghiile sau să le faceți inadecvate. La fiecare freză veți vedea o bandă de culoare, care vă arată gradul de rugozitate.

Ce culori puteți întâlni și ce înseamnă ele?

· NEGRU – Super dură/Super coarse

· VERDE – Dură/Coarse

· ALBASTRU – Duritate medie/Middle

· ROȘU – Fină/Fine

· GALBEN – Super fină/Extra fine

La materialele individuale, veți găsi descrierea individuală, care culoare pentru ce se potrivește, dar în general este valabil că cea mai dură este necesară pentru a îndepărta gelul, acrilul sau pielea foarte întărită, mai fină este pentru îndepărtarea pieliței din jurul unghiei și cea mai fină se utilizează la pregătirea finală pentru lustruirea unghiilor.

70307426_s


Întreținerea frezelor

Nu uitați de întreținerea frezelor, cele cu diamant se curăță cel mai bine într-un sterilizator cu ultrasunete, cele cu carbid și ceramică prin sterilizare cu aer cald, dar aveți grijă să nu depășiți 180 ° C, altfel se poate pierde din rugozitate și prin urmare scurtați durata de viață a materialului. Un sfat util este, de asemenea, folosirea frezelor de curățare care și ascut și astfel prelungesc durata lor de viață. 🙂
7634_jpg_w6405948_jpg_w640

Lipsește ceva încă?

Fie că purtați cu mândrie unghii artificiale, fie că aveți unghii naturale, veți aprecia sigur acest lucru. Despre ce este vorba? Despre freza de lustruit! Lacul de unghii este frumos, dar dacă doriți să obțineți o înfrumusețare rapidă a unghiilor, utilizați una dintre frezele de lustruit, care vă va oferi unghiilor o strălucire minunată! V-ați întrebat vreodată dacă părul de capră se utilizează la ceva? Nu am știut până nu am descoperit freza de lustruit din păr de capră! Sună ca o mare descoperire, dar este grozavă cu adevărat! 🙂

1837_jpg_w640


V-a ajutat articolul să vă decideți? Sper că da! Scrieți-ne pe Facebook, care dintre freze sunt preferatele voastre și recomandați colegelor mai puțin experimentate care credeți că sunt cele mai bune! Până atunci vă urez la cât mai multe manichiuri perfect lustruite!

Sursă: naninails.ro, wikipedia.org

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.