Gama de oje semipermanente One Step inovată!

Am îmbunătățit pentru voi gama de oje semipermanente monofazate One Step! Acestea sunt oje semipermanente foarte pigmentate care vă vor asigura o manichiură perfectă literalmente într-un moment!

De ce One Step?

Ojele semipermanente One Step sunt monofazate, deci nu au nevoie de nicio bază sau finish. Ajunge să vă pregătiți bine unghia – să o mătuiți cu un bloc de șlefuit, să o degresați (puteți folosi de exemplu Nail prep pentru degresare) și să aplicați un strat subțire de Primer Bonder care se usucă liber și ajută oja semipermanentă să adere mai bine la unghie. Desigur, puteți omite Prep și Primer și puteți aplica oja de culoare direct pe unghie, dar aceste produse vor asigura o rezistență mai mare construcției rezultate. După aceasta este suficient să aplicați doar un strat subțire din orice ojă color One step care trebuie polimerizat într-o Lampă UV/LED timp de 30 – 60 de secunde. Pentru o acoperire mai completă, puteți aplica un al doilea strat de ojă color și voilà, aveți gata toată manichiura în zece minute și vă va rezista frumos pe unghii până la 14 zile!

nnn

În ce privință sunt noi?

Am inovat noua gamă din mai multe motive. Primul motiv este acoperirea. Noile oje One Step acoperă perfect deja în primul strat datorită pigmentării foarte bogate și creează un efect frumos și uniform asupra unghiilor. Un alt punct crucial este îndepărtarea lor. Ojele semipermanente originale din gama One Step au fost mai greu de îndepărtat, iar multe dintre voi ne-ați scris că nu aveți de ales decât să folosiți un fișier pentru îndepărtarea lor. De aceea am căzut ne-am hotărât să facem o compoziție, datorită căreia ojele din noua gamă One Step sunt foarte ușor de îndepărtat prin metoda cu folie de aluminiu și acetonă! De asemenea, ne-am străduit să obținem cea mai blândă compoziție – aceste oje semipermanente au un conținut redus de acid, deci sunt potrivite în special pentru unghiile mai sensibile cu tendință la alergii. Ce ziceți de ele? Eu personal, sunt absolut încântată de ele! Puteți alege direct din 39 de nuanțe noi dar nu vă faceți griji – desigur, intenționăm să extindem în continuare gama de culori, așadar cu siguranță vă puteți bucura!

one_step_tipy

Lichidarea de stoc a gamei originale One Step Lux

De când am introdus gama inovată One step în magazinul nostru electronic, am făcut o promoție la gama originală de oje One Step Lux, 2 + 1 GRATIS! Tot ce trebuie să faceți este să adăugați 3 culori din această gamă în coșul de cumpărături din magazinul electronic, iar prețul uneia dintre ele va fi dedus automat. Desigur, această promoție se aplică și în magazinele noastre fizice!

one_step_lux_ro

ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.