Frumusețea care îți taie respirația! Iarna cu zăpada ei pufoasă ne oferă câteva idei pentru o manichiură ca din Regatul de gheață!

Inspirații - Frumusețea care îți taie respirația! Iarna cu zăpada ei pufoasă ne oferă câteva idei pentru o manichiură ca din Regatul de gheață!

08.01.2019

Totul din jur strălucește, zăpada albă cade din cer, fulgii pufoși și florile înghețate au acoperit pământul ... și unghiile noastre! Haideți să vedem împreună cu pisicuța NANI, cum ar fi dacă regina Elsa din Regatul de gheață și-ar face manichiura!

Crăciunul a trecut deja cei drept, dar iarna este încă în plină desfășurare! Fulgii de zăpadă și țurțurii de gheață au inspirat întotdeauna artiști diferiți. În vremurile antice oamenii au crezut că diferitele anotimpuri reprezintă zei sau personaje specifice și le-au atribuit calități și forme diferite. În mitologia nordică o putem întâlni așadar pe zeița - Skadi, care este considerată a fi zeița schiurilor, a iernii și a munților, noi românii suntem familiarizați mai mult cu Moș Nicolae și moș Crăciun ca simbol al iernii, iar în țările estice acesta este cu siguranță Frosty (Morosko).
sta_en_soubortraditii_de_mos_nicolae

Nu toate reginele sunt la fel

Multe personaje care simbolizează iarna, cum ar fi - Crăiasa zăpezii rea și rece de H. Ch. Andersen și Regina Elsa din filmul animat Regatul de gheață sunt, de asemenea, cunoscute din basme. Elsa nu este chiar o zeiță și, spre deosebire de Crăiasa zăpezii, este un personaj pozitiv, puterea ei fiind pentru ea mai mult ca un blestem cu care nu se poate personifica. Sora ei îndrăzneață Ana, încearcă să o găsească pentru a scăpa împărăția lor de iernă veșnică. Dacă nu ați văzut încă această poveste, eu o recomand cu siguranță. :)
elsa_anna_frozen

Oricum, este clar că Elsa este foarte chipeșă și îi pasă de aspectul său exterior, rochiile ei sunt uimitoare iar o mulțime de designeri s-au inspirat din rochiile ei, așa că nu ar fi de mirare dacă la următorul bal la care veți merge să îmbrăcați una din variantele acestora. :)

Dar nici manichiura nu ar trebui să rămână mai prejos, și astăzi am găsit într-adevăr o mulțime de inspirație pentru voi pentru a crea un mic regat de gheață și pe unghiile voastre, deci să-i dăm drumul!
9ab098422370aeef49ae248a05ad6d10frozen_prom_elsa_dresses

Fine și înghețate

Ca întotdeauna, încerc să le fac mulțumite și pe acele femei care preferă o manichiură mai simplă, așa că acum voi arăta că unghiile frumoase cu tematică de iarnă pot avea și acelea dintre voi, care preferă să poarte unghii mai scurte sau preferă o decorare mai modestă. Aveți cumva în geanta de manichiură o ojă semipermanentă albastră și ceva paiete sau sclipici? Excelent! Aplicați pe unghii una din oje în nuață albastră și decorați vârfurile cu paiete argintii sau sclipici, eventual acoperiți în întregime o unghie cu acestea. Asta e tot!

Un alt tip de manichiură de iarnă grozav și foarte simplu este Pearl Effect, care oferă unghiilor un aspect sidefat de gheață, indiferent dacă îl folosiți pe o suprafață albastru deschis sau albă.


Acelea dintre voi cărora le plac stickerele sau le place să deseneze, pot încerca să își decoreze unghiile cu stickere sau dacă îndrăzniți puteți să pictați pe unghii un motiv propriu. Ce ați spune de fulgii de zăpadă sau chiar de veselul om de zăpadă Olaf? :)

Toată zăpada care strălucește

Ei bine, acum vom trece la manichiuri mai sofisticate, vă bucurați? :) Dacă vreți să arătați cu adevărat indedit, puteți îmbogăți manichiura cu glitter, paiete și pietricele decorative sau alte bijuterii pentru unghii, astfel unghiile vor căpăta un plus de strălucire și un aspect de gală. Modelele de manighiură cu tematică de iarnă pot fi diversificate cu imprimeuri de pulover, așa numita „manichiură tricotată“. Cine nu ar vrea să se încălzească măcar puțin pe timp de iarnă, nu? :)


De asemenea, puteți folosi stickere cu tematică de iarnă sau să apelați la pigmenții de lustruire atât de populari iar, dacă doriți cu adevărat ceva neobișnuit, îmbogățiți-vă colecția de oje cu una din ojele termo în nuanță albastră care va reacționa cu adevărat fascinant la schimbările de temperatură prin faptul că își va modifica culoarea! :)

Cum v-a plăcut inspirația de azi pentru o manichiură cu tematică de iarnă? Veți încerca una dintre aceste idei  sau nu aveți curaj? Trimiteți-mi sugestiile voastre pe Facebook, sunt curioasă cât de multe regine de gheață există, luați și voi inspirație! :)

Sursă: Instagram, pinterest, paganskykruh.com, wikipedia.org, disney.wikia.com, verafashion.com

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!