Focusat pe formă: Migdale ca în palmă

Forma de migdală a unghiilor aparține cu siguranță categoriei de TOP, în ceea ce privește preferințele. Așadar, episodul de astăzi va fi dedicat manichiurii cu formă de migdală, unde vom învăța împreună, cum să obținem în mod corect această formă!

Tot așa cum ne place să mâncăm migdalele, ne place să ne purtăm și manichiura în forma inspirată de acestea. Forma de migdală este una dintre cele mai iubite – Aceasta este foarte des folosită și la manichiura franțuzească, pentru că arată pur și simplu extraordinar. Alungește optic degetele, este elegantă, naturală, ba chiar și practică – chiar și în cazul unghiilor scurte, arată tot superb!

Forma migdală, este asemănătoare cu cea ovală, diferența fiind faptul că liniile laterale ale unghiilor nu sunt paralele, ci converg spre un vârf ușor ascuțit – exact ca la migdale.
how_to_get_almond_nails_step_by_step_tutorial_750x420

Deci, cum începem?

1. Baza, este forma ovală, despre care scriam mai devreme. Forma de migdală se formează foarte ușor din cea ovală, ajunge doar o pilire ușoară pe laterale. Atenție însă, piliți ușor și treptat, pentru că altfel riscați să obțineți un stilleto ascuțit în loc de migdală.

2. La capătul unghiei ar trebui să se formeze un vârf, totuși ar trebui încă să aibe o formă ușor curbată, rotunjită, în cazul în care vârful este ascuțit, din migdală devine stilleto. În cazul în care, din contră, nu aveți un vârf, înseamnă că unghia este tot ovală.

3. Piliți încet și alternativ din ambele părți, ca liniile să conveargă treptat spre vârf și mai ales, pentru ca vârful să se formeze la mijloc, să nu fie strâmb. Calm, ușor, alternativ, câte puțin pe fiecare parte, măsurați de două ori, piliți o dată! 🙂

4. Asigurați-vă, că unghia formează treptat un vârf fin – se poate spune – deja de la patul unghiei.

Sugestie: Forma de migdală nu trebuie să arate tot timpul exact la fel, cineva poate face vârful ușor mai rotunjit, altcineva ușor mai ascuțit, unele persoane au unghiile puternice și forma de migdală apare mai rotunjită, pe unghiile slabe, aceasta apre ușor mai ascuțită.
pilov_n_

La job și la nuntă

Forma de migdală este potrivită pentru purtarea de zi cu zi, dar iese în evidență, cu grație și la evenimente sociale.  Ajunge să alegeți decorarea potrivită, iar manichiura dvs va deveni un accesoriu de bun gust la bal, petrecere sau chiar la nuntă . Tocmai miresele apreciază forte mult forma de migdală a unghiilor – se evidențiază perfect în pozele cu noul inel. 😉 Răsfoiți galeria, unde am găsit pentru dvs, cele mai minunate specialități cu migdale.

Și dacă încă nu v-ați săturat de migdale, îmbucurați-vă unghiile și simțurile cu uleiul cu aromă de migdală, care va hrăni și regenera unghiile dvs. Trăiască migdalele și mai ales pilirea! 😉

Surse: nail luxxe, instagram, pinterest

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.