Focus: Stickere de unghii – un ajutor excelent pentru o manichiură perfectă

Stickerele de unghii și-au câștigat locul în inimile multora dintre noi. Cum să nu. În ciuda aplicării lor simple, pot face dintr-o manichiură obișnuită o adevărată comoară. Astăzi vom arunca o privire mai atentă asupra acestui tip de decorare. Vă interesează ce manichiură puteți crea cu stickerele, pe care le puteți găsi în magazinul nostru online? În acest caz, citiți mai departe!

Când aud de stickere pentru unghii, mă gândesc la un număr imens de modele și motive. Sunt unul dintre tipurile de decorare cu care putem crea o manichiură perfectă potrivită pentru orice ocazie! Dar care este adevărata magie a stickerelor și de ce sunt atât de populare în manichiură? 

  • aplicare rapidă și simplă (nu veși avea nevoie de nimic în plus, poate doar de foarfece)

  • preț mic

  • o multitudine de motive

  • calitate bună și rezistență

Dar totul are pro și contra. Acest lucru este valabil și în ce privește stickerele. La ce deficiențe ne putem aștepta?

  • Față de stickerele cu apă acestea sunt mai proeminente, astfel încât tranziția dintre unghie și sticker poate fi vizibilă.

  • După lipire țin bine și sunt mai greu de îndepărtat.

Ultimul punct – rezistența – este menționată și printre avantaje, deoarece torul depinde de punctul de vedere. Uneori se mai întâmplă” ca autocolantul să se lipească acolo unde nu îl doriți și nu îl mai puteți lipi în altă parte. În astfel de cazuri rezistența stickerelor este mai degrabă un dezavantaj.

Dar, să trecem la aspectul mai plăcut. Am ales din magazinul nostru online două tipuri de stickere, care merită cu adevărat atenția noastră și mai ales, datorită cărora manichiura noastră va fi admirată de toată lumea! Care este acesta?

Stickerele clasice 2D

Să începem cu cel mai simplu dintre ele, pentru că simplitatea este ce? Ei bine, frumusețe! Acest grup de stickere 2D ne deschide posibilități cu totul noi pentru creație. Ascunde multe motive pentru a crea o manichiură cu adevărat impresionantă. Deși unele manichiuri din galerie nu sunt împodobite direct cu stickere, ele servesc drept inspirație pentru următoarea creație. Ce-ar fi să vă conturați o siluetă perfectă a unei pisici sau o fundiță delicată pe unghie în câteva secunde?
sam1sam2sam3sam4sam5sam_6

Stickere 3D

Adevărata plăcere sunt stickerele 3D. Acestea pur și simplu lasă impresie! Au o textură unică cu un efect original, astfel încât să puteți crea cu ușurință și rapid o manichiură pe care toată lumea o va invidia. Luați inspirație din galeria foto, care manichiură poate fi ușor imitată cu stickerele noastre 3D!
sam7sam8sam9sam10sam11sam12  

Și asta este tot pentru ziua de azi. Ce spuneți despre crearea unei manichiuri cu stickere? Vă place sau preferați un alt decor? Scrieți-mi pe pagina noastră de Facebook unde ne puteți arăta și operele voastre de artă. Iar eu, aștept cu nerăbdare data viitoare! 🙂

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.