Fii regina petrecerilor de vară - încearcă un nail art oriental de lux!

Inspirații - Fii regina petrecerilor de vară - încearcă un nail art oriental de lux!

10.07.2018

A început perioada vacanțelor de vară dar și a petrecerilor fierbinți și a festivalurilor în aer liber, iar tu te gândești la ce manichiură să alegi ca să fii deosebită? Pariază pe un nail art strălucitor de lux, inspirat de doamnele bogate din Orientul Mijlociu!

Astăzi îmi face mare bucurie să vă prezint, splendoarea pe care am descoperit-o în plimbările mele prin lume! În lumea arabă bogată, totul este strălucitor. După cum știți de la școală, multe state, cum ar fi Kuwait, Oman sau Arabia Saudită, au devenit bogate în petrol, iar sultanii și bogătașii locali se scaldă literalmente în aur. De bogăția lor se bucură deasemenea și soțiile și fiicele acestora, care sunt ca niște prințese. Nu peste tot vei vedea însă astfel de doamne îmbrăcate în rochii frumoase și împodobite cu o mulțime de bijuterii, musulmanele ortodocse de exemplu în public poartă nișă sau burk.
dubai

Interesant: Musulmanele nu au avut o situație ușoară până nu demult în ce privește înfrumusețarea unghiilor. Înainte de fiecare rugăciune care are loc de mai multe ori pe zi, este obligatorie  spălarea fețelor și a mâinilor astfel încât apa să curețe fiecare loc, ceea ce nu a fost posibil folosind oja de unghii obișnuită.În 2013 , Inglot Cosmetics, o companie poloneză , a venit cu o soluție și a creat un lac special permeabil, astfel că musulmanele nu mai trebuie să șteargă oja de pe unghii de mai multe ori pe zi sau să se bucure de o manichiură frumoasă doar în perioada ciclului menstrual când rugăciunea le este refuzată. 
article_2268351_1729c226000005dc_788_634x460

Oricum, există o mulțime de femei despre care nici măcar nu ai spune că sunt musulmane. Se îmbracă după moda occidentală, se machiază, își vopsesc părul și se bucură de manichiuri magnifice. Ca despre un simbol al luxului din Orientul Mijlociu, se vorbește cel mai adesea despre orașul Dubai din Emiratele Arabe Unite, oraș cu o rapidă dezvoltare unde vei găsi cele mai de lux hoteluri și plaje. În legătură cu Dubaiul, poate că vă te gândești la cel mai renumit hotel Burj Al Arab, care nu are cinci, dar chiar șapte stele!
burj_al_arab_jumeirah_terrace_exterior_2_hero
Interesant: Dacă ai vrea să petreci o vacanță la acest hotel, un sejur de o săptămână te va ieși la aproximativ 20 000 de lei.
6bcdb01262d87442a329261c50b83642Haie să jefuim o bancă? ;)

Dacă vei avea de gând să petreci  vacanța într-un astfel de loc sau să devii regina unei petreceri sub cerul liber, unghiile tale au nevoie de lux! Nuanțe de argint și aur, sclipici, pietricele ... Dar asta nu e tot! Ai observat deja cu siguranță că, în magazinul nostru online a apărut o noutate minunată, bijuteria pentru unghii! Drept vorbind aceasta mi-a lipsit din câteva inspirații anterioare, așa că azi îmi voi da drumul cu adevărat!


Dacă îți plac unghiile lungi, bijuteria frumoasă va ieși pe ele perfect în evidență!  Recomand, totuși, să alegi culori mai puțin țipătoare, vor da o mai mare notă de eleganță unghiilor. Vrei totuși să fii regină, nu un regizor de circ, nu-i așa? În acest caz o manichiură franceză sau un babyboomer, eventual nuanțe de culori mai fine, vor fi o alegere excelentă pentru bază. Nu uita nici de combinația de culori auriu / negru cu care niciodată nu dai greș!


Nu te simți încă pentru o manichiură cu atâ de decorată? Nu contează! Lasă-te inspirată de aceste manichiuri mai modeste, unghiile vor fi mai puțin evidente dacă le scurtezi, le schimbi forma și vei folosi mai mult culori în nuanțele corpului. Poți efectiv compensa reducerea bijuteriilor prin folosirea pigmenților de lustruire sau a câtorva pietricele. O ideea la fel de originală este, de asemenea, să îți decorezi unghiile cu logo-ul renumit Chanel, astfel încât unghiile tale vor deveni  literalmente de marcă! :)


Ei bine, dacă te orientezi mai mult pe modele și ornamente, atunci și în acest caz, te afli la locul potrivit! Închide ochii și intră în lumea celor mai fine și mai scumpe țesături și rochii extraordinare ale prințeselor arabe. Vei vedea o mulțime de modele impresionante și combinații de culori uluitoare! Tipul de țesătură pe care sigur îl vei asocia cu Orientul Mijlociu este damascul - acest tip de țesătură provine probabil din China. În Europa a venit prin Siria, unde producția lui în secolului al XII-lea a crescut foarte mult, așa că a primit denumirea după capitala siriană. Ca fetiță mică îmi plăcea enorm când mama îmi îmbrăca așternutul cu lenjerie din damasc, ce mai vise aveam! Nici vorbă de crep ... :)


Îți poți decora unghiile cu orice model inspirat de această țesătură. Ele sunt foarte decorative în sine, dar o pietricică mică sau puțin de sclipici nu le-ar strica totuși. :)


Dacă ai citit cu atenție articolul și ai văzut toate imaginile, este clar că bijuteriile pentru unghii nu sunt inutile, dar că în cutia ta de frumusețe își vor găsi locul potrivit și stabil și le vei permite să îți transfomre cât mai curând unghiile în niște gheare de lux! M-aș bucura dacă le-ai arăta, de asemenea, pe Facebook, sunt foarte curioasă să aflu cum vă place noutatea noastră. Până atunci, vă doresc tuturor să petreceți zile de vară reușite cu o mulțime de inspirație!

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!