Exuberanța Africii sălbatice: Natura și modelele tradiționale pentru un nail art de vară perfect!

Inspirații - Exuberanța Africii sălbatice: Natura și modelele tradiționale pentru un nail art de vară perfect!

05.06.2018

În următorul episod din seria ”Cu unghii în jurul lumii” vom vizita împreună minunata Africă, care pentru noi este probabil un simbol al sărăciei şi al lipsei de progres, dar nu vă lăsați păcăliți! Localnicii au rădăcini solide şi împreună cu tradițiile lor bogate au fost capabili să se adapteze la o varietate de condiții de mediu. Și pentru că în Africa și în prezent se respectă tot felul de practici de tatuaj și pictură, de aici până la unghii este doar un pas!

Nemuritorul stil etno     

La doamnele africane care locuiesc în colibe ​​construite din lut, ar fi greu să găsiți o manichiură pe care o cunoașteți de la saloanele noastre. Dar acest lucru nu înseamnă că nu ne putem inspira din materiale lor, bijuteriile, picturile corporale și alte decorațiuni atunci când creăm o manichiură! De ce? ”Stilul etno” este popular și în Europa, iar popularitatea sa crește în special în timpul lunilor de vară, când se remarcă rochiile ieșite din tipare, bijuteriile și tatuajele.     
mara15
Cum să purtați acest stil pe unghii? Este foarte simplu, folosiți diferite forme geometrice și nu fiți reticenți la culorile expresive. Dacă nu îndrăzniți să executați manual o pictură, puteți folosi metoda autocolantului preferat sau ștampila. Și gata!


Sfat: Ca fundal pentru decorarea modelelor, culorile pictate în stilul ombre arată splendid . Aveți bureții necesari pentru aceasta? Categoric după articolul de astăzi veți avea nevoie de ei :)

Nu există două modele la fel

Există o mulțime de triburi africane, dar mie mi-au atras atenția cel mai mult triburile Masai din Kenya și Suri din Etiopia. De ce? Vă voi explica imediat. :) Bărbații și femeile din tribul Masai sunt adevărați maeștrii ai portului și accesoriilor. Poartă țesături expresive și modele distincte, foarte multe bijuterii, iar prin înălțimea și figura lor nu sunt trecuți cu vederea. Domnii din acest trib își îngrijesc buclele, pe care le împletesc în împletituri elaborate, doamnele, adesea se rad în cap şi pentru a-l face mai frumos, mai lucios, folosesc grăsimi. Ei bine înțelegeți asta? Noi aici ne luptăm împotriva părului gras și femeile din tribul Masai renunță la păr și folosesc grăsimi pentru scalp:) Toată bogăția membrilor tribului Maasai o reprezintă vacile, cu cât mai multe vaci are un bărbat cu atât este mai bogat şi astfel îşi poate permite mai multe neveste. Nu contează mașinile sau cărțile de credit. :)
6dcf7de7fe00b0f5197504482710eddd458463877
twomaasaiwarriors2

Și cei din tribul Suri? Femeile din acest trib suferă destul de mult pentru aspectul lor neconvențional dar să nu vă așteptați la lucruri comune cum ar fi inelele sau brățările. În buza inferioară își pun o bijuterie de forma unui disc! Adevărat! Ei nu o fac doar din plăcere, cu atât este mai mare discul, cu atât este mai mare zestrea fetei. Unele dintre ele chiar nu au dinți inferiori din cauza acestui ornament, iar astfel de fete sunt în mod paradoxal cele mai dorite. Când le văd, aș prefera să fiu mai degrabă o mireasă săracă. În 2011, acest obicei a fost interzis oficial, dar membrii tribului Suri încă îl practică.

36d7564020d927c5c987e69d8cd8dd64mursi

Inspirație din lumea animalelor

Populația Africii este foarte diversă, inclusiv animalele. Leii, leoparzii, zebrele, girafele... Cu siguranță le cunoașteți din grădina zoologică, dar care ar fi oare senzația să vedeți toate aceste animale în savana africană? Totuși animalele africane trebuie să se confrunte cu o amenințare fundamentală în mediul lor natural și anume braconierii. Oamenii prin lăcomia lor au fost capabili să eradice mai multe specii, printre care și rinocerii, care a murit în mâinile braconierilor pentru coarnele lor, pentru care au unii pe piaţa neagră au fost dispuşi să plătească mii de dolari. Pielea felinelor maiestuoase împodobește involuntar umerii celor bogați. 
leopard_stare

                                    
Dar totuși pe unghii vă puteți pune un animal print fără griji, din fericire inspirația nu rănește pe nimeni. :) Modelul de leopard este în continuare la modă, deși unii designeri de modă îl consideră deja trecut, dar pe unghii este diferit. Nu este necesar să folosiți combinații de culori tradiţionale, simţiţi-vă liberi și dezlanțuiți-vă imaginația, îmbrăcați-l pe leopard într-o pijama în culori pastel sau în costum de discotecă în culoarea curcubeului. :) Fanele unghiilor alb-negre pot profita de modelul zebrei şi nu în ultimul rând puteţi crea pe unghii un peisaj frumos cu animale din diferite specii. :)
                       

Infinita prerie a unghiilor      

Dacă nu doriți modele prea complicate și Africa v-a fermecat, inspirați-vă din frumusețea pe care o cunoașteți din documentare și cărți. Despre ce este vorba? Povești despre frumosul apus din safari. Cel mai frumos apus se poate vedea cel mai probabil în Parcul Național Serengeti din nordul Tanzaniei, lângă Lacul Victoria. Acest parc este unul dintre cele mai faimoase și cea mai întinsă zonă protejată din Africa. În limba masai, Serengeti înseamnă "prerie fără sfârșit" sau "preria infinitului". Eu nici nu știu dacă o să văd așa ceva, ce credeți? :)
elephant_2231690_960_720

La manichiură puteți utiliza efectul ombre preferat, datorită căruia puteţi realiza o culoare impresionantă în degrade, la fel ca cerul, atunci când galbenul trece ușor în portocaliu până la roşu. Cine dorește poate să picteze câteva siluete de animale sau plante pe un fundal colorat, dar și fără nimic unghiile vor radia o energie uimitoare și căldură. Acum închideți-vă ochii și... adormiți sub cerul frumos african. :)
20130510_024136_1_1


Cum v-a plăcut episodul de astăzi? Sper că ați învățat ceva nou și ați obținut câteva idei pentru manichiura viitoare, pe care cu siguranță trebuie s-o văd! Trimiteți-ne fotografii cu unghiile dvs. pe pagina noastră de Facebook și lăudați-vă cu simțul artistic. Pe curând! :)

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!