Efectul de fum: Dă unghiilor cu un efect de fum neon

În inundația diferitelor tehnici de decorare a unghiilor, efectul de fum și-a câștigat, în sfârșit, locul potrivit sub soare  Pe scenă se află deja de aproximativ doi ani, dar până acum, a fost ascuns în spatele cortinei de fum, şi după cum se pare a așteptat momentul potrivit. Acesta tocmai a sosit! Fiți IN, oferind unghiilor un aspect de fum în nuanțe saturate. Am să vă arat de această dată, procedura de decorare a unghiilor cu pigmenți cu efect de fum NeoNail care de altfel este foarte simplă, merge aproape de la sine!

Dacă sunteți nou venite în lumea manichiurei perfecte, să știți că nail art-ul cu efect de fum nu e ceva cu totul nou. La început, au fost încercări de decorare cu efect de fum alb pe un fundal negru. Au avut un aspect cu totul real. Dar a venit un moment, când o doamnă și-a spus că fumul nu trebuie să fie neapărat atât de plictisitor de alb, ci ar putea juca în toate culorile!

2

Poate că ideea a luat naștere după o noapte de distracție când norul de fum a acoperit ringul de dans și printre el au pâlpâit lumini în diferite culori. Sau se prea poate, ca acestei doamne să i se fi terminat lacul alb, și s-a decis să folosească lacuri color. Indiferent de motiv, acest stil de decorare admirabil a văzut în sfârșit lumina zilei!

La început „smoke nail artul” s-a făcut cu ajutorul lacurilor clasice. Dar culorile nu puteau fi atât de pigmentate ca acum. Aproape nimic nu se poate egala cu această saturație de pigmenți în culori neon! Tocmai datorită lor, nail artul cu efect de fum și-a atins vârful de faimă şi pentru aceasta eu personal îl felicit.  Vă întrebați ce este atât de perfect la aceasta? De acest efect de fum se poate bucura oricare dintre voi! Nu dăunează sănătății și arată elegant! 🙂

NeoNail Smoky Effect: Pigmenții pe care i-ați dorit întotdeauna!

Aș putea să ridic în slăvi frumusețea lor, să cânt ode despre cât de distinctivi, de infinit de luminoși și de mătăsoși sunt acești pigmenți, special creați pentru efectul de fum. Au practic toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a-ți face unghiile de nota unu. Dar nu vreau să vă țin atât de mult în suspans, așa că începem să îi prezentăm pas cu pas.

34173894b8bc47e16866b3d1256f398b

Înainte de a începe:

Pentru această metodă sunt ideale lacurile gel, dar mâinile harnice se pot descurca și cu geluri obișnuite. Pentru fiecare pigment, veți găsi o descriere a procedurii în punctele din descrierea produsului pe site. M-am hotărât că, va fi mai simplu să vă arat această metodă prin imagini, videoclip, decât să o descriu detaliat. În plus, vă voi oferi câteva idei pentru a obține cele mai bune rezultate.

  • Pentru amestecul și aplicarea efectului de fum utilizați o pensulă de decorare  îmbibată în cleaner clasic. În diferitele instrucțiuni de pe internet, puteți găsi și un amestec cu top lucios. Aplicarea cu un cleaner este, totuși, mai rapidă și mai eficientă.
  • Se amestecă și se desenează pe unghie fâșii până se va atinge efectul dorit. Dacă totuși nu pare a fi în regulă, se amestecă mai bine.
  • Se trec cu cleaner nu doar marginile ci și mijlocul fâșiei albe. Locurile mai întunecate din interior fac impresia potrivită de fum.
  • Dacă v-a fugit puțin mână și în loc de o fâșie de fum aveți pe unghie un nor, o puteți ajusta cu ajutorul pensulei înmuiate în alcool. Culoarea albă neîntărită se șterge foarte ușor. Urmaţi cu grijă acești pași, ca în final să vă mai rămână niște fum pe unghii.

Vizionați acest videoclip cu toți pașii în practică, după care  întreaga procedură va fi mult mai clară. 🙂 Am luat acest videoclip de la însăși producătorii pigmenților Smoky Effect – NeoNail Professional.

Efectul ombre neon, este efectul pe care îl doriți!

pomaranczowo_cytrynowe_paznokcie

Ce ziceți de acest ombre minunat?

Într-adevăr, un lucru extraordinar să ai așa minunăție pe unghii.

Şi da, unghiile voastre pot arăta la fel de minunat folosind pigmenții Smoky Effect! Chiar și începătoarele se vor descurca cu ele și sunt perfect potrivite pentru toată lumea. Recunoașteți că vă doriți așa unghii?

Eu le-aș lua imediat, mai ales când este atât de frumos afară. Modul de aplicare este de altfel descris la fiecare pigment NeoNail Smoky Effect pe site.

Cred că ar fi suficient din punct de vedere teoretic pe azi. Este timpul pentru a practica! Sper că deja scoateți lacurile gel pentru a începe şi, în curând, îmi veți arăta și pe Facebook rezultatele pe care le-ați obținut. După cum vedeti, avem mai puține informații de această dată, deci să le completăm puțin. Aștept cu nerăbdare creațiile voastre!

Surse:
pinterest.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.