Descoperă artistul din tine! Va deveni manichiura pe tipsuri noul tău hobby?

Ce legătură are arta cu manichiura ?  În ce privește nail art-ul pe tipsuri, mai mult decât poți bănui. Ce să mai vorbim, este o mulțime de manichiuriste foarte iscusite a căror muncă poate fi considerată o adevărată operă de artă. În inspirația de astăzi vom vedea cum arată când aceste manichiuriste se decid să facă imagini de artă pe unghii. Cum altfel dacă nu cu ajutorul tipsurilor de unghii! Citește și află mai multe!

Nail art-ul pe tipsuri, de asemenea, cunoscut sub denumirea „boxed nail art“ este o decorație care nu se aplică direct pe unghii, ci exclusiv pe tipsurile de unghii. Ideea principală a întregii creații este aceea, că întregul set de tipsuri – de obicei foarte lungi – sunt unite și uniform decorate. Tipsurile pot forma împreună o pânză de pictură mare pentru a fi decorate ca un ansamblu, după care ele pot fi separate, pentru realizarea detaliilor. Dar care este de fapt scopul acestei arte pe unghii?

00f50d3dbb6ea5ac79d363861022568aGrăbește-te pentru primul premiu

Boxed nail art-ul nu este destinat purtării de zi cu zi, ci doar pentru competiții.  Pe suprafața mare pe care o formează tipsurile unite, o manichiuristă iscusită își poate arăta experiența. Poate decora cu culori acrilice sau acuarele, eventual poate trece la așa-numitele tipsuri „mix media” unde trebuie să demonstreze că poate lucra cu orice, de la culori acrilice, geluri, lacuri, oje semipermanente până la geluri 3D sau acrilice. În aceste competiții, câștigătorul este selectat de un juriu de specialitate pe baza tehnicii alese, exigența întregii lucrări, precizia, originalitatea și impresia de ansamblu pe care imaginea pe tipsuri o lasă în om. Nu este un lucru deloc ușor, cum ar putea părea, decorarea unei imagini mici poate dura chiar câteva ore.

Vreau să încerc și eu!

Nu te voi duce cu zăhărelul. Nail art-ul pe tipsuri este o adevărată provocare și pentru un profesionist. Dar, dacă totuși te atrage ideea, prima încercare poate să trezească spiritul artistic ascunsîn tine și să te absoarbă în întregime. Principalul lucru de care vei avea nevoie sunt tipsurile speciale lungi. Numărul ideal pentru a forma o pânză de pictură este de zece bucăți. Marginea imaginii începe cu cele mai scurte iar cele mai lungi tipsuri sunt unite în mijloc.

d22be795b650e68c2742e6b31fb781ed

Înainte de a începe să creezi, trebuie să matizezi suprafața tipsurilor și să le fixezi pe un suport pe care poți lucra fără probleme cu vopsele și oje. Pentru că, crede-mă, este cel mai probabil că se vor murdări în avalanșa mare de inspirație și emoție. Tipsurile trebuie decorate ca un ansamblu pentru a avea o imagine completă, și apoi pentru realizarea detaliilor ia unul câte unul. De asemenea, recomand să vizionezi câteva videoclipuri în care această artă este prezentată de un profesionist. Îți va oferi o privire clară asupra întregului proces.

Dar acum destul cu vorba. Fă clic pe galeria noastră și lasă-te trasă de vârtejul de culori, motive creative și design precis.

Cum ți-a plăcut nail art-ul pe tispuri? Îl vei încerca și tu? Sau l-ai încercat deja? Scrieți-ne pe Facebook direct în comentariile sub articol și puneți și niște poze. Aștept cu nerăbdare creațiile voastre!

Surse:

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.