Dați-le aripi unghiilor dvs și zburați spre cer!

De asemenea faceți parte dintre iubitorii de primăvară și de tot ce aparține de aceasta? Perfect, atunci ați nimerit în locul potrivit! Astăzi am pentru dvs o super sugestie pentru  decorarea manichiurii rapid și ușor cu o tematică neobișnuită de primăvară . Împreună vom învăța o tehnică nouă de nail art, gata într-o clipită. Sunteți curioase despre ce e vorba? Să-i dăm drumul!

ptaci_cta_ro_1_
Păsări cântătoare, vestitori ai primăverii

Ce aparține mai mult de primăvară, decât trezirea la viață a naturii, însoțită de cântecul păsărilor? Și pentru că prima zi de primăvară a trecut deja, este obligatoriu să ne asortăm perfect cu natura. Ce ați zice de o manichiură decorată cu păsări vesele? Cu siguranță nu vă veți plictisi în timp ce creați, iar rezultatul nu se va lăsa mult așteptat . Deși este vorba despre un nail art atât de mic, vă voi arăta cum să-l faceți ușor și eficient. Și pentru că practica te face maestru, se vor bucura și nail artistele cu experiență. În afară de instrucțiuni, vă șteaptă și o inspirație drăguță, așa că, repede, să nu vă scape!

Sugestie: În e-shop-ul nostru găsiți stickere de apă noi, cu tematică de primăvară.


  1. În primul rând, alegeți culoarea de bază pentru creația dvs. Noi am ales culoarea albastră, care simbolizează cerul. Pentru doamnele mai pretențioase, cu ajutorul pensulei pentru decorare, puteți indica niște norișori pufoși de culoare albă.

  2. Acum pregătiți-vă pensula pentru decorare și o culoare la alegere. Cu o linie simplă efectuați o ramură de copac, pe care veți așeza mai târziu pasărea. Nu trebuie să vă faceți griji, de obicei ramurile copacilor nu cresc drept. Dacă doriți, puteți adăuga încă o ramură la prima, sau dimpotrivă să nu faceți nici una. Totul depinde de imaginația noastră.

  3. Umpic mai sus de ramură, faceți un punct. Pe acesta îl măriți treptat, în așa fel, încât să creați un mic cap de pasăre.

  4. Sub capul păsării, desenați o formă de cartof. Asta cu siguranță poate face fiecare dintre voi! Acum aveți un mic om de zăpadă.

  5. În lateralul capului, apăsați fin cu vârful pensulei și aveți și ciocul. Cu linii fine, sub  „cartof“ faceți coada și vă puteți lua zborul!

Pentru o orienatre mai bună și pentru curaj, vizualizați clipul video cu instrucțiuni. Ajunge doar să aruncați o privire și sunteți o adevărată artistă.

În cazul unei încercări nereușite, ajunge să aplicați așa numita metodă a cifrei trei! Ajunge să desenați un trei imperfect și simbolul unei păsări în zbor este aici, priviți!
 

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.