Cum să aveți grijă de mâini și unghii?

Doriți ca construcția unghiilor dvs. să arate cât mai perfect posibil? Alfa și omega a tot ceea ce este necesar este îngrijirea corespunzătoare a pielii mâinilor și hidratarea perfectă a acestora. Am ales cele mai bune produse care vă vor ajuta să aveți mâinile bine îngrijite.

Nu uitați să vă exfoliați

Pentru ca produsele de îngrijire a pielii să fie absorbite cât mai bine, trebuie să vă gândiți să vă pregătiți bine mâinile înainte de a le aplica. În primul rând, aplicați pe mâinile spălate și curate o cremă exfoliantă, care nu numai că oferă o netezire și o înmuiere perfectă a pielii mâinilor, dar îndepărtează foarte eficient pielea moartă. Emulsia cremoasă vă va lăsa apoi pielea netedă și curată. Acest scrub conține ulei de in, bogat în acizi grași omega care favorizează regenerarea pielii, și ulei de avocado, care la rândul său conține multe vitamine importante, pentru a vă înmuia și a vă calma pielea.

peceopokozku

Îngrijirea pielii

Luați decizii de îngrijire nu numai în funcție de starea actuală a mâinilor și unghiilor dumneavoastră, ci și de condițiile de afară. Dacă vremea de afară este rece sau vântoasă, optați pentru o cremă de mâini Omega 3+6, care vă protejează perfect mâinile împotriva vântului și a frigului, deoarece acizii Omega 3 și 6 previn crăparea și uscarea pielii. Este, de asemenea, ideal pentru pielea sensibilă și uscată, care suferă literalmente în astfel de condiții.

Cu toate acestea, dacă aveți o problemă mai mare cu unghiile și cuticulele din jurul lor, apelați la o cremă regeneratoare care nu numai că vă va întări unghiile, dar le va hrăni în profunzime și le va da un aspect sănătos. Este potrivită pentru unghiile slabe și fragile, deoarece conține în principal un complex de vitamine A, E și F, ulei de ricin, unt de shea, glicerină și ulei de semințe de struguri.

 

Încercați parafina!

Ați auzit de parafină? Farmecul său constă în faptul că favorizează absorbția nutrienților și a umidității în piele și poate asigura astfel mâini, picioare și coate netede și moi. Pentru acest tratament aveți nevoie de o baie de parafină și de parafină în sine. Un astfel de tratament intensiv de regenerare va contribui la asigurarea unei hidratări și hrăniri corespunzătoare a mâinilor, datorită parafinei lichide, care conține o cantitate mare de substanțe naturale de susținere. Dacă vă interesează și mai mult acest tratament, consultați articolul meu anterior în care vorbesc mai mult despre împachetarea cu parafină.
ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.