Cu unghii din întreaga lume - o aventură plină de culoare în America de Sud!

Inspirații - Cu unghii din întreaga lume - o aventură plină de culoare în America de Sud!

18.09.2018

Vara se apropie de sfârșit și cu ea și serialul nostru Cu unghii din întreaga lume, dar nu disperați, partea de astăzi va fi colorată și suficient de energică pentru a vă oferi inspirație pentru o vreme, până ce vă pregătesc o altă serie de sfaturi minunate și originale pentru o manichiură perfectă . ;) Să vedem unde mergem astăzi? Vom cunoaște frumusețile Americii de Sud! Ce ziceți? Să mergem!

America de Sud este plină de culori, tradiția triburilor indigene este combinată cu cultura contemporană, găsim aici păduri tropicale încântătoare, urmele civilizațiilor antice și orașe moderne. Cu ce să încep? Ce ați spune să vedem mai aproape nartura locală?

Pe teritoriul mai multor țări din America de Sud se întinde frumoasa pădure tropicală Amazon , numită și "plămânii verzi ai planetei". Întreaga suprafață a pădurii Amazon reprezintă mai mult de jumătate din pădurile tropicale ale lumii și, din păcate, după cum probabil știți, suprafața sa se micșorează în fiecare an datorită companiilor forestiere și a luptei pentru terenurile agricole. Ce păcat!
ef2cc78f1699dd579e3a5c6055d774aeÎn cea mai mare parte Amazonul neexplorat ascunde o lume bogată de faună și floră. Putem găsi aici papagali colorați, broaște neobișnuit de colorate, fluturi exotici, păsări colibri sau jaguari maiestuoși. Ce ați spune de o manichiură cu propria pădure tropicală cu animale sau plante colorate?
collage


Dacă nu vă descurcați singure să le pictați manual, vă pot ajuta abțibildurile sau ștampilele. Nu vă fie teamă de abstractizare, cu o combinație potrivită de nuanțe puteți crea pur și simplu o manichiură impresionantă inspirată de misterul pădurilor tropicale. :)

Interesant: În Amazon, printre altele, veți găsi cel mai mare nufăr din lume, frunzele sale au un diametru de până la 3 metri și sunt atât de solide încât pot ține și un copil de 20 kg. Nufărul, care plutește pe apă ca niște tăvi uriașe, este numit Victoria amazonica și îl puteți vedea în unele dintre grădinile botanice locale.
pantanal
America de Sud are, de asemenea, vechea populație indigenă. Pe teritoriul statelor actuale Columbia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile și Argentina se întinde Imperiul Inca, cel mai puternic și cel mai mare imperiu al Americii de Sud. Cel mai faimos monument al acestei civilizații antice este Macchu Picchu - ruinele orașului de cult inca, care a fost listat printre cele șapte minuni ale lumii. Ce mai frumusețe!
what_to_see_in_peru_6
Imperiul Inca a dispărut odată cu apariția spaniolilor, dar descendenții acestui imperiu continuă să trăiască în special în Peru, în timp ce încă poartă cu mândrie haine tradiționale și bijuterii cu modele geometrice care au ajuns să fie purtate și la noi în special la rochii de vară sau genți de mână împreună cu un val popular de stil etno. Nu e de mirare că, aceste modele arată absolut minunat chiar și pe unghii!
763_736

Sfat: aspectul mat este foarte impresionant la acest stil, ce spuneți? Încercați popularul Top
Velour pentru rezultate de catifea!

Chiar înainte de a ne întoarce în țara noastră, ne vom opri la carnavalul tradițional din Rio de Janeiro, Brazilia, unde prin tot orașul trec mari procesiuni de dansatori și dansatoare extravagant îmbrăcați în ritmul de samba fierbinte. Evenimentul are loc în fiecare an la începutul lunii februarie și martie și este vizitat zilnic de aproximativ două milioane de oameni.
rio_carnaval_bresil.1516502.w740Ei bine, era să îmi sară ochii din cap! Este greu de spus cine e mai puțin îmbrăcat, doamnele sau domnii, cu siguranță că eu personal, nu aș avea curajul să îmbrac un astfel de costum, hehe. :) Dar voi, dragi cititoare, ați participa la un astfel de carnaval, sau v-ar ajunge doar să priviți? Este sigur că, costumele sunt foarte colorate aici, bijuteriile strălucesc sălbatic și totul este accentuat de un machiaj distinctiv și alte accesorii. Dar manichiura? Lăsați - vă seduse de culorile îndrăznețe și nu vă fie frică, nici de bijuteriile de unghii, vara nu e cu totul la final!

2381a2fa6ccbb3d695e16baac36ad4d2

Cum v-a plăcut inspirația de culoare de astăzi? Cu siguranță veți mai avea ocazia să dansați în ritmuri latino-americane în această vară, deci cu tot curajul la o manichiură extravagantă din America de Sud, ca să fiți regina serii! Trimite-mi ideile voastre pe Facebook, sunt curioasă să le văd. :) Până atunci vă doresc o mulțime de manichiuri excelente.

Sursa: wikipedia.org, zpdestnepralesy.blog.cz, pinterest, national-geographics.cz, artmuseum.cz, cnn.com

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!