Concentrați-vă asupra formei: Unghii rotunde pentru purtarea zilnică, dar și în societate

Precum am spus, am realizat un alt episod din noul serial și vi-l prezint – Concentrare asupra formei. De data aceasta ne vom uita în detaliu pe o manichiură cu unghii rotunde. Vi se potrivește chiar vouă? Și cum o veți obține? Veți afla totul în text, așadar haideți să citim!

Poate ați găsit deja forma dumneavoastră perfectă sau încă vă uitați și o căutați pe aceea care vi se potrivește cel mai bine. Puteți să vă inspirați așadar din noul nostru serial și să descoperiți forma care vi se potrivește cel mai bine. Puteți găsi un ghid simplu despre cum să alegeți forma corectă în unul dintre articolele mai vechi.

Astâzi ne așteaptă forma rotundă. Aceasta se potrivește, în special femeilor, care pun accent prima dată pe un aspect mai tradițional, natural și fin al unghiilor.ruce_1_Forma rotundă este de fapt, dintre toate tipurile de forme, cea mai naturală. Nu arată extravagant, ba din contra, de aceea este îndrăgit de majoritatea bărbaților care fie merg la salon pentru o întreținere ușoară a unghiilor, fie le aranjează ei în grabă acasa. În rândul femeilor este îndrăgită, în principal tocmai din acest motiv, pentru că este practică și pentru că se poate realiza o manichiură perfectă

Forma rotundă- cum o recunoaștem?

Manichiură cu formă rotundă se poate schimba ușor cu cea ovală. Le deosebim prin faptul că unghiile cu formă ovală sunt de obicei mai lungi, pe părțile laterale sunt uniforme și după aceea urmează o trecere naturală de rotunjire a vârfului unghiei.

Forma rotundă o cunoaștem astfel :

  • Se rotunjeste fără prelungire imediat de pe părțile laterale 

  • Vârful unghiilor rotunde este, spre deosebire de manichiura ovală, foarte plat.

  • Foarte rar sau aproape deloc, unghia nu depășește patul unghiei. Unghiile rotunde sunt de regulă, scurte. 

Pentru cine este potrivită?

Pentru unele treburi casnice sau la muncă, unghiile lungi pur și simplu reprezintă un inconvenient. La unele locuri de muncă sunt până la urmă interzise. Cu unghiile rotunde nu o să vă fie frică că vă vor deranja  într-un anume fel sau vă vor împiedica să faceți orice. În plus, sunt ușor de întreținut și nu durează mult.

Sunt o alegere perfectă pentru mămicile care se află în concediul de maternitate sau pentru cei care nu au timp pentru retușare. Sunt ideale deasemenea și pentru femeile mai mici de statură care au degetele mai scurte și patul unghiilor mai mic, la care unghiile lungi nu ar părea naturale. 

Cum obținem unghii rotunde?

Înainte să începem cu introducerea, sa ne reamintim de regulile de bază, cum să lucrăm corect cu pila de unghii, pe care v-am descris-o în capitalul precedent.

Introducerea pentru o manichiură cu formă rotundă este simplă. Ajunge să pilești de pe margini spre centrul unghiei. Astfel formați treptati o formă rotundă, fără să țineți cont de forma unghiei pe care ati avut-o înainte.

Obțineți rezultatul dorit atunci când forma va fi uniformă, fără asperități și imperfecțiuni. Forma unghiei va fi plată și nu va avea vârf, ci va fi mai rotunjită. Aveți grijă ca toate unghiile să fie la fel de lungi. În acest caz, mai degrabă scurte. 🙂

Un ajutor la o astfel de întreținere, poate fi chiar mâna dumneavoastră. Privind cu atenție la mâna dumneavoastră, veți observa că vârfurile degetelor au o formă frumoasă rotundă. Datorită lor, puteți realiza o manichiură ideală cu formă rotundă, unde unghiile vor ”copia” chiar forma vârfurilor degetelor.

Cum am menționat deja, forma rotundă este simplă, arată natural și este practică. Acest lucru nu înseamnă faptul că nu puteți captiva atenția cu ele. Am pregătit pentru dumneavoastră două galerii foto pentru ocazii diferite. Inspirați-vă!

Doriți să aveți unghii îngrijite și frumoase zilnic? Atunci această galerie foto este realizată special pentru voi.

Când vă pregătiți să mergeți la o cină, aniversare sau la o altă ocazie specială și vreți să aveți ceva în plus față de o manichiură obișnuită, nu excludeți din calcul forma rotundă a unghiilor. Și cu aceasta, se poate realiza o manichiură captivantă.  

Ce părere aveți despre episodul de astâzi? Vă plac formele rotunde ale unghiilor și veți încerca să le purtați sau nu sunt tocmai pe placul vostru? Împărtășiți-mi părerea dumneavoastră și pozele manichiurii dumneavoastre pe Facebook. Și eu o să aștept cu nerăbdare să ne auzim data viitoare. Miau!

Surse: pexels.com, pecansthomedecor.com, seshell.com, pinterest.com, instagram.com, jamesmichelle.com, wheretoget.it, topbuzz.com, liketoknow.it, thetrendspotter.net, tripbeauty.com, fieltro.net, diaror.com, tigerfeng.com, b.ladyhair.xyz, h10.makeupblog.site, 99bestoutfits.com, vk.com, wpicc.blogspot.com


Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.