Concentrat pe formă: Unghii pătrate – un clasic popular care nu te va plictisi niciodată

Forma pătrată a unghiilor este populară pentru aspectul său practic, dar și pentru că este relativ ușor de pilit. Cum să o realizezi corect, cui i se potrivește cel mai mult și cum să o decorezi? Citește mai departe!

De această dată, mergem cu pilitul de la formele ovale și rotunde, la forma unghiei pătrată. De ce este atât de cool? Pentru că, nu e multă muncă cu aceasta, în plus, dacă unghiile au o lungime medie nu deranjează la nici un fel de lucru și sunt, de asemenea, perfecte dacă preferi o manichiură mai scurtă, fiindcă chiar și cele scurte arată foarte bine. 🙂

Pătrate și confortabile

Marele avantaj este că, spre deosebire de unghiile ovale sau migdală, nu trebuie să îți faci griji cu privire la rotunjirea simetrică, deși chiar și în acest caz, trebuie să urmezi anumite reguli.

Un alt avantaj semnificativ este faptul că, spre deosebire de formele unghiilor înguste la vârf, această formă este mult mai puțin predispusă la rupere, este mult mai capabilă să reziste la stres.
square_nails_design_ideas_green_black_stripes

Cum să o faci?

1. Selectează lungimea dorită a unghiilor. Pilește unghia sub un unghi de 45° și doar într-o singură direcție.
manicure_filing_square_11

2. Pilește ușor unghia pe ambele părți, astfel încât muchia inferioară a acesteia să fie dreaptă, adică să nu „cadă” în jos sau, dimpotrivă, să nu se „ridice” prea mult în sus.
hrana

3. În cele din urmă, finisează marginile, astfel încât să nu rămână ascuțite și să nu se prindă în haine. Cu toate acestea, ai grijă ca forma pătrată să nu devină una rotundă în final.
manicure_filing_square_31

Pentru cine este potrivită această formă?

Dacă ai unghiile mai slabe și vrei să încerci această manichiură, recomand cu siguranță forma pătrată! În plus arată natural, și chiar și pe o lungime mai scurtă este suficient spațiu pentru tot felul de decorațiuni.

Cu toate acestea, unghiile pătrate trebuie evitate dacă ai degetele mai scurte și mai groase – în acest caz, alege una dintre formele care prelungesc optic degetele, cum ar fi forma ovală despre care am scris aici.

Dar ce fel de nail art s-ar potrivi pentru unghiile pătrate? Folosește forme geometrice impresionante sau joacă-te cu dungi – în acest sens sunt de mare ajutor stickerele de unghii. Ia inspirație din galeria foto!

Îți plac unghiile pătrate sau mai degrabă vei alege ceva mai oval? Trimite-ne și nouă ideile tale în comentarii pe Facebook-ul nostru și arată cum ți se potrivește o astfel de manichiură! Mult noroc unghiilor pătrate și mai ales celor reușite! 🙂

Surse: nailbees.com pinterest, instagram

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.