Combină părul vopsit cu o manichiură perfectă!

Părul vopsit este la modă! Și este excelent că trăim într-un timp în care culoarea neconvențională a părului nu deranjează pe nimeni. Vremurile în care părul roșu sau platinat au fost considerate deja extravagante au dispărut de mult. Știi cu ce poți combina cel mai bine părul vopsit? Cu manichiura! Combinații și inspirații sunt nenumărate, dar eu am ales astăzi pentru tine cele mai populare tendințe de combinare a culorii părului cu o manichiură perfectă care nu se pierde în mulțime și pe care reușești să o realizezi și singură la tine acasă!Vopsirea părului este astăzi o jucărie. Fiecare coafeză are, cu siguranță, o mare selecție de culori frumoase în salonul său și depinde numai de tine ce alegi. Rafturile din supermarketuri oferă, de asemenea, vopsele în zeci de nuanțe diferite pentru „vopsirea acasă”, iar avantajul este că, sortimentul oferă și culori temporare care sunt spălate după un timp relativ scurt. Deci, poți încerca o mulțime de nuanțe și să afli ce te face să te simți cel mai bine. Dar ai grijă, părul vopsit creează dependență! Dacă nu ai încercat până acum să îți vopsești părul, ghidul de astăzi te poate inspira să îți schimbi coafura. Să începem cu cea mai complexă și mai curajoasă combinație:

Asemenea unicornului

Te-ai săturat de o singură culoare? Îți plac culorile curcubeului? În acest caz, aceasta este o coafură pentru tine. Un val de culori te va distinge cu siguranță de mulțime. În plus, există o mulțime de variante – mie personal îmi place așa numitul stil mermaid (de sirenă), în care tonurile de un albastru pastel cu violet și roz se amestecă în păr. Dar cum să potrivești manichiura la astfel de culori nebunatice? Evită manichiura monocromă plictisitoare și adaugă efecte speciale aspectului unghiilor. Folosește pigmenți de lustruit, glitter sau experimentează cu decor holografic. Deasemenea te pot ajuta foliile de decorare cu efecte metalice sau pigmenții cromatici. Culorile nude și nuanțele întunecate vor fi însă plictisitoare.

unicorn hair maniInstagram.com: @kseniakisavna, @rebeccataylorhair, @vo.tino, @getbuffednails, @vincentnails

Ombré în păr

Despre efectul ombré am scris de nenumărate ori, astfel încât nici nu trebuie să mai explic cum arată. Pe păr arată la fel de bine ca și pe unghii. Dacă ești o mare fană a efectului ombré și vrei să îl ai și pe păr și pe unghii, alege ordinea inversă a culorilor și decorează unghiile cu ștampile de unghii. În alt caz recomand să folosești aceleași culori ca și pe păr, dar folosite într-un alt fel. Încearcă să decorezi fundalul monocrom dintr-una din culorile părului cu un decor în cea de-a doua culoare a părului. Experimentează cu ojele semipermanente termice sau cu efect cat eye.

ombre hair maniInstagram.com: @kayla_boyer, @samyuwel, soflyme.com, lovehairstyles.com, stupidnekonailart.tumblr.com, renystyles.com, VK.com: @nogtemaniak, @modnailru, @manicurenailss 

Nuanțe pastel

Ți-e frică de faptul că nuanțele țipătoare nu sunt potrivite pentru tine? În acest caz pune mâna pe culorile pastel – acestea se potrivesc la oricine, în special la tipurile de femei mai fine. O nuanță fină de cupru este exact cea cu care poți începe dacă ți-e frică de creații curajoase. Am rezolvat părul, dar cum rămâne cu unghiile? Aici poți alege din mai multe nuanțe distinctive pentru a susține aspectul general. Evită nuanțele nude și folosește nuanțe strălucitoare, chiar și geluri UV și oje semipermanente neon. Ai o culoare roz pastel pe păr? Decorează-ți unghiile cu o culoare roz pronunțată! Îți împodobesc părul tonuri de violet pastel? Aplică un violet țipător pe unghiile tale.

pastelove ucesy manikuraInstagram.com: @myhairstyle_xo, @se_salon, @misstessjorgensen, @kgrdnr, @is_86, voguetypes.com 

Frumusețe monocromatică

Îți plac culorile, dar nu ești o fană a combinațiilor? Înțeleg, tocmai de aceea repet aici de multe ori că frumusețea este în simplitate. O freză simplă este perfect completată de o manichiură simplă. Profită de proprietățile naturale ale culorilor și pregătește o nuanță complementară pentru unghii în funcție de gama de culori. Părului de culoare albastru închis i se potrivește de minune o manichiură într-o nuanță galbenă caldă, în schimb nuanțele turcoaz vor avea un contrast deosebit cu părul portocaliu. Și invers. Poți avea unghii în nuanțe nude, dar adaugă unele accente de altă culoare. Ce zici de exemplu de un babyboomer colorat?

barevne vlasy manikura Instagram.com: @sydneyannlopezhair, @tominova.nails, @nadya_primak, @jananails_official

Sunt convinsă că voi, care purtați deja păr colorat, știți ce responsabilitate este aceasta. Știu din experiență proprie că, de câte ori aleg o nouă nuanță de păr, trebuie să schimb ușor dulapul pentru a susține coafura. Dar aceasta este, desigur, un sacrificiu pe care sunt foarte dispusă să îl aduc :). La fel de important este și machiajul. Părul colorat atrage toată atenția asupra sa, astfel încât contururile feței – în special sprâncenele – trebuie evidențiate. Și un sfat bun la sfârșit – dacă îți vopsești singură părul și ai deja unghiile făcute, nu uita să folosești întotdeauna mănuși de protecție când manevrezi cu vopseaua pentru păr. Altfel, ar putea să-ți pară rău :).

Și nu uita: inspirează-te și scrie în comentariu cum reușești să asortezi manichiura cu culoarea părului. Sunt curioasă de sugestiile tale!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.