Când arculețul este cu capul în jos sau instrucțiuni pentru manichiura french REVERSIVĂ!

Ziceți că pe tema ”french” nu se mai poate inventa nimic nou și original? Greșeală! Toate știm de mult că, atunci când este vorba de manichiura franceză, atunci, hotărât, nu trebuie să fie vorba de doar de combinația culorii firești a corpului și a unghiei albe ca zăpada în formă de arc. Ați auzit vreodată despre manichiura franceză reversivă? Este frumoasă, simplă și de stil! Încercați să aflați împreună cu mine cum se creează și câte variații diferite, de fapt, are! Vă veți îndrăgosti de ea ca și mine!

2449c7cfa5ea56274cfafd48e4a7af35

Cum arată o manichiură franceză autentică, asta deja știm toate. Nou pentru dumneavoastră poate fi, probabil doar faptul că în conștiința publicului a ajuns în anii 70 ai secolului trecut. De ce? Este simplu! Bineînțeles, unghii frumoase și-au dorit toate femeile, dar în primul rând vedetele de cinema. A fost necesar ca pe scenă să arate întotdeauna fermecător așa că unghiile frumoase erau o necesitate. Însă cine ar vrea să schimbe pentru fiecare secvență într-o altă rochie și culoarea unghiilor? Era nevoie de ceva universal. O manichiură fermecătoare care să se potrivească cu orice îmbrăcăminte. Și bum – s-a născut french-ul nostru iubit!

Acum, sigur, vă bateți capul cu întrebarea obișnuită: „Este french-ul din Franța?“ Pregătiți-vă pentru dezamăgire, pentru că răspunsul este NU! Am menționat deja că această manichiură a luat naștere grație filmului. Unde a fost cel mai mare boom al industriei filmului al anilor șaptezeci? Corect – Hollywood! Așa că frumosul french provine din America de Nord și porecla ”french” a obținut-o doar pentru că Franța este, deja de zeci de ani, țara modei și a gustului rafinat.

Și acum hai la tema de azi!

Manichiura franceză reversivă nu mai este deloc o noutate. Nu mă mir, pentru că multe dintre dumneavoastră o cunoașteți și sigur unele dintre dumneavoastră ați avut-o pe mâini. Și eu însămi am fost șocată când am aflat că pe blog încă nu m-am ocupat de acest nail art. De aceea, nu am putut face altceva, decât să scriu articolul și să vă arăt cât de ușor și rapid se poate realiza acest tip de decor.

42357f0c99dac4fda88aae1a4510273c

Crește sau descrește?

Există două tipuri principale în ceea ce privește aspectul french. Hai să le prezentăm!

Forma de seceră

Prima sosește pe scenă forma de seceră. Imaginați-vă cum arată luna când, cum se zice, ”descrește”. Toată gluma constă în faptul că arculețul caracteristic minunat nu ne decorează doar vârful unghiei, ci conturează forma cuticulei.

În engleză, această formă se numește și ”ruffian”, ceea ce, în traducere, înseamnă om brutal sau bandit și, deseori, așa s-au numit membrii mafiei. De ce ruffian? Putem spune în glumă că este datorită faptului că forma de seceră ține una și bună în ”stil mafian”, în ciuda aspectului clasic, a decis să se așeze la cea mai mare adâncime a lojei unghiale și acolo își face paradă ca lumea. Bineînțeles, adevărat este că porecla a dobândit-o nail artul începând cu anul 2009, parada modei ”Ruffian Fall”, care era în stilul care se asemăna cu stilul lumii infractorilor.

Înainte de a trece la următoarea variantă a french-ului reversiv, trebuie să amintim că, în cursul decorării, a fost foarte mult utilizată culoarea aurie sau argintie. Sigur, și dumneavoastră însevă veți pricepe de ce, imediat ce vă uitați în galerie. 🙂

În curând va fi luna plină

Ca luna, care crește, aceasta este cea de-a doua posibilitate cum poate arăta un french reversiv. De data aceasta, arculețele nu sunt cu capul în jos, ci conturează forma unghiei propriu-zise. Prin mărimea și forma de migdală, seamănă cu lunula și simultan o și acoperă.

Aici nu domnește prea mult culoarea aurie și nici argintie, dimpotrivă, a ajuns să fie îndrăgită posibilitatea de a lăsa partea inferioară ”goală”. Bineînțeles, există o mulțime de alte modalități cum să accentuați semilunile mici. Ce ar fi să aveți arculețul jos ș sus? În galerie arată foarte bine! Convingeți-vă singure!

a75ed4d546307199d2f2520329c18084

Când doriți să rămâneți cu picioarele pe pământ

Nu aș fi eu dacă nu aș găsi ceva extra. Fazele lunii le veți observa cu plăcere pe cer, dar pe unghii ați vrea altceva? Atunci încercați piramide mici!

Nu se poate spune că ar fi forma ”oficială” ca cele două precedente, dar este din ce în ce mai populară. Este vorba de încă o modalitate de a face manichiura cu puțin mai atrăgătoare.

Cum se procedează?

Acum, sigur, vă este totul clar, care din formele manichiurii franceze reversive vă palce cel mai mult. Deci, cum să le creăm? Merge prin câteva modalități! Rezultatul va depinde, în primul rând, de atenția și îndemânarea dumneavoastră.

Cu nail artul vă vor ajuta:

n_vody_pospolu

Aș vrea să spun care stil îmi place cel mai mult, dar decizia ar dura într-adevăr foarte mult. Fiecare formă are ceva specific și, în plus, eu fac parte din acele femei care au slăbiciune și pentru o manichiură obișnuită, franceză clasică, așa că alegerea uneia care arată mai bine o las în seama dumneavoastră.

Dumneavoastră îmi puteți spune direct în cadrul contribuției pe Facebook. Și dacă atașați și o fotografie, unde se vede cum ați încercat manichiura french reversiv, va fi excelent! Să aveți noroc cu decorarea!

Sursă imagini:  pinterest.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.