Bule sau piele de șarpe? Dați viață unghiilor cu efecte frumoase!

Pe internet aceste tipuri de decorațiuni au apărut deja de ceva vreme. Cu toate acestea, este posibil să nu le fi întâlnit încă sau să nu știți cum să le realizați. De aceea sunt astăzi aici eu – să vă prezint și să vă sfătuiesc cum să faceți o manichiură frumoasă cu efect de piele de șarpe sau bule. Vă bucurați? Să-i dăm drumul!

Bule

Hit-ul așa-zisului efect de bule sau „Bubble nails” a fost modern și în trecut, și anume în 2015. Dar a fost ceva complet diferit ca de această dată, și anume era vorba de niște bule cu efect 3D convexe, umflături direct pe unghii, care au înmulțit de câteva ori dimensiunea unghiei. Pentru a vă reaminti, atașez câteva poze.nails990_1438759473586563

Când mă uit la astfel de unghii, mi se ridică părul pe corp literalmente! Dar, din fericire, acest „trend” nu mai este în curs acum și putem face un alt tip de manichiură nouă cu bule, care arată excelent pe unghii. 

Cum se face aceasta? Simplu!

  1. Aplicați primul strat de ojă semipermanentă – bază – și polimerizați.
  2. Pe acesta vine al doilea strat – ojă de culoare la alegere. Polimerizați din nou într-o lampă UV sau LED.
  3. Continuați ca de obicei cu un top coat fără dispersie, dar nu polimerizați de data aceasta.
  4. Pregătiți un bol cu apă cu detergent de vase.
  5. Se agită vasul închis sau se amestecă pentru a forma o spumă bună.
  6. Luați o furculiță sau un alt instrument cu care se poate lua bine spuma.
  7. Pune-ți spuma pe unghie, astfel încât să fie peste tot. Excesul de apă nu este dăunător.
  8. Polimerizați unghia în lampă cu tot cu spumă. 
  9. Ștergeți cu un tampon de vată și gata.

Și pentru a demonstra cât este de simplu, puteți viziona videoclipul Agei Lorynowicz care, vă va arăta cu ușurință această metodă.

Sugestie: Dacă doriți să vă decorați unghia ca în videoclip cu pigment de lustruire, nu uitați ca, după aplicarea pigmentului să fixați totul cu un strat de top coat, polimerizați și abia apoi continuați cu următorul strat de top coat, pe care îl decorați cu spumă înainte de polimerizare. Acest lucru asigură ca pigmentul de lustruire să rămână frumos și intact.

Piele de șarpe

Probabil că, a-ți mai dat de un articol despre manichiura model piele de șarpe pe blogul nostru în trecut. Pentru acelea dintre voi, care nu ați citit blogul NANI de mai mult timp, permiteți-mi să vă explic despre ce este vorba. Pentru că, sunt convinsă că, acest decor mai are ceva în sine și merită menționat aici.

Trebuie să vă pregătiți mai întâi un Booster gel. Este vorba de un gel decorativ care poate face mai mult decât doar pielea de șarpe promisă. Aceasta însă, este cea mai simplă de creat pentru un nail art frumos. Cel puțin pentru început.

  1. Pregătim unghia cu o bază puternic colorată. Polimerizăm, dar nu ștergem dispersia.
  2. Aplicăm un strat foarte subțire de gel negru sau de altă culoare care contrastează cu culoarea originală folosită pentru a evidenția efectul. Deocamdată nu polimerizăm în lampă.
  3. Cu o bilă decorativă aplicăm picături mici sau alte forme de gel UV NANI Booster, care în câteva secunde începe să creeze un efect de piele de șarpe. Apoi polimerizăm și acoperim cu un gel finish.

Ei bine, am terminat! Care efect v-a impresionat mai mult? Cu bule – sau cu piele de șarpe – frumos absorbit într-o unghie colorată? Scrieți-mi în comentariile de pe Facebook sau în mesaj. Aștept cu nerăbdare și fotografiile marilor voastre creații!

Referințe:  miss.at. twitter.com. nailpro.com. nailschick.com. bestartnails.com. krasotka.cc. engilish.modelb.site. modnepaznokcie.pl. basiasmoter.pl. christmasfashion.uzunerinsaat.com. 4neufrisuren.iptvvatan.com. instagram.com. popsugar.co.uk. hausdekogram.com. en.coolmanicure.com. ektoe.com. picoji.com. m.vk.com. soflyme.com. socialclaws.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.