Border Nail Art: Unghii de pus în cadru ca tablou!

Nu mai aveți idei pentru o manichiură frumoasă și originală? Am o soluție pentru voi! Încercați tehnica numită Border Nail Art, unde vă puneți literalmente unghiile în cadru. Am câteva sfaturi și trucuri pentru voi, care vă vor ajuta să faceți față acestei tehnici!

Despre ce este vorba?

Tehnica Border Nail Art este cu siguranță atrăgătoare atât pentru iubitorii de minimalism cât și pentru polul opus al societății. Este o combinație de două culori, în care una servește ca bază și este aplicată pe întreaga suprafață a patului unghiilor. A doua culoare formează un cadru imaginar pe unghii și se aplică numai pe circumferința patului unghiilor. Puteți să o aplicați pe toate cele patru margini ale unghiei, dar și numai pe trei. Puteți lăsa aceeași grosime a „cadrului” peste tot sau o puteți schimba oriunde doriți. Depinde numai de voi, de imaginația și de preferințele voastre. Oricum ați decide, cred că rezultatul va merita!  O mulțime de inspirație vă așteaptă în galerie. Verificați ;).

Sugestie: Încercați Border Nail Art cu nuanțele ojelor semipermanente Tropical Paradise potrivite pentru zilele fierbinți de vară!

Cum se aplică?

Vi se pare că este aproape imposibil să obțineți un rezultat perfect, ca cel din imaginile din galerie? Nici vorbă! Am pregătit un simplu tutorial pentru voi , cu care o puteți face cu ușurință, chiar dacă decorarea nu este partea voastră forte. Un bun ajutor va fi banda adezivă și pensula de decorare. Să-i dăm drumul!

  1. retro_border_nail_art_tutor Pregătiți-vă unghiile ca înainte de orice modelare clasică și dați-i drumul. În primul rând, aplicați culoarea numărul 1 pe întreaga suprafață a unghiei.  În cazul nostru este un galben muștar. Dacă lucrați cu geluri sau cu oje semi, nu uitați să polimerizați corespunzător în lampă!
  2. În a doua etapă, pregătiți-vă banda adezivă și lipiți-o pe marginea unghiei la distanța dorită de la marginea unghiei. Luați pensula de decorare și umpleți marginea unghiei cu culoarea numărul 2 (în cazul nostru, maro).
  3. Dacă utilizați lacuri clasice, așteptați câteva secunde și scoateți banda. Dacă polimerizați îm lampă, banda trebuie îndepărtată cu grijă înainte de a pune mîinile în lampă.
  4. Repetați pașii 2 și 3 pe toate părțile unghiei.

Nimic complicat, ce spuneți? Dacă nu vă place să folosiți benzi adezive în decorare, puteți să faceți același lucru doar cu pensula de decorare. Această procedură însă, necesită o mână fermă și puțină abilitate. Vă puteți inspira din videoclip.


Arătați-ne cum v-a reușit această tehnică în comentariile voastre pe Facebook , aștept cu nerăbdare!


Surse:
https://www.youtube.com/watch?v=vdj2-eRH4nU

stylecaster.com
tumblr.com 
fashonails.com 
nailsalonchoice.com 
fabfatale.com 
imgur.com 
allbeautyfitness.com 
marce7ina.blogspot.com
goodhousekeeping.com 
naildesigncode.com
britnails.co.uk 
cz.pinterest.com
instagram.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.