Au fost odată ca niciodată: CULORILE NEON

Neonurile! În fiecare vară apar tendințe noi, iar anul acesta nu este altfel. Vino să afli mai multe despre ele, pentru a le putea încerca cât mai repede!

Sub capac

Aceste culori strălucitoare își au originea în iluminarea neon, inventată de inginerul francez Georges Claude. Pentru prima dată a prezentat-o la Salonul Auto de la Paris din decembrie 1910, iar de atunci, luminile neon au devenit o mare parte a industriei publicitare. Luminile neon decorează din 1940, de exemplu, Times Square în cel mai populat oraș din SUA – New York.
neooons
În lumea modei, culorile neon au devenit cele mai cunoscute în SUA în anii ’80. Au ajuns în atenția oamenilor în principal datorită filmelor de lung metraj de la Hollywood, pentru că, din moment ce nu purtai pe tine ceea ce purtau protagoniștii, erai automat OUT! Dar nu doar filmele și MTV-ul au determinat creșterea popularității culorilor neon. Oamenii înșiși, care s-au săturat de culori plictisitoare (și acum nu mă refer la Fifty Shades of Grey, ci la gustul vestimentar al anilor ’70)! Creșterea optimismului în anii ’80 le-a oferit oamenilor curajul de a purta culori strălucitoare, a căror tendință revine în mod constant și la noi. Tendința culorilor neon s-a manifestat mai ales în anii ’90.

Cum se poartă?

Elegant, sportiv, dar și casual. Aceasta este exact definiția modei neon. Culorile neon au fost o tendință fierbinte de vară în mai multe sezoane, așa că, haide să vorbim despre cum să le combinăm.

 

  • Atrage atenția asupra ta!

Nu știi ce să îmbraci? Nu contează, încearcă piese „de bază” din garderoba ta (în negru, alb, gri sau chiar bej) și completează-le cu o manichiură strălucitoare. Poți experimenta orice culoare care îți place, nu este minunat?

  • Combină!

Că, culoarea pantofilor ar trebui să se potrivească cu geanta de mână? Acest lucru a fost valabil mai demult, acum însă asortăm pantofii cu manichiura! Sau poate o poșetă cu unghiile de la picioare? În orice caz, va arăta perfect! Experimentează, asortează-ți unele piese din îmbrăcăminte sau accesoriile cu unghiile și poți ieși pe stradă. Este o combinație mai îndrăzneață, dar cred totuși că este frumoasă!

  • Dă frâu liber imaginației tale!

Dacă nu îți este frică să experimentezi, atunci fără bariere! Vrei să fii regina unui festival de muzică sau poate Miss Tricou Ud? Nici o problemă! Adaugă haine și accesorii neon la culorile neon de pe mâini și picioare – te pot asigura că, nu vei putea fi trecută cu vederea! Nu se pun limite creativității, ce ar fi să încerci și un machiaj neon? 

Ce spui, crezi că vei îndrăzni să experimentezi sau preferi tonuri mai fine? Mai am o sugestie pentru tine – culorile neon se potrivesc PERFECT cu tenul bronzat. Deci, culorile neon ar trebui să fie o chestiune automată la apă sau la mare!

Alege-ți propriul stil

Pentru începătoare (dar și avansate) putem oferi o gamă largă de oje semipermanente în culorile neon din gama noastră. Îți place un roz sau poate mai degrabă un galben? Ce zici de culoarea verde? Știai că, albastrul strălucitor este una dintre culorile neon? Toate ojele semipermanente din gama Professional au o consistență de grosime medie, datorită căreia acoperă frumos chiar și în două straturi subțiri. Ojele neon din gama Amazing Line la rândul lor, au mai multe culori, și în plus, hrănesc unghiile. Așadar, ce vei alege?

Dacă ai deja o oarecare experiență cu manichiura, nu te teme deloc de un experiment sub formă de gel UV. Da, cu siguranță este nevoie de un pic de abilitate, dar un rezultat perfect poți obține numai prin antrenament. Atunci de ce să mai aștepți? În magazinul nostru online vei găsi o gamă foarte largă de geluri în nuanțe neon, indiferent dacă alegi gama Neon Line sau Classic Neon Line.

Dă manichiurii tale un aspect deosebit cu sclipici în nuanțe neon! Acestea au un efect perfect de luciu, dar dacă preferi ceva mai puțin țipător, nu îți fie frică să încerci pigmenții noștri, pe care îi vei găsi – așa cum știi deja – tot printre culorile neon. Încearcă, joacă-te, pur și simplu ridică manichiura la un nivel mai înalt.

Cumpără 5 la prețul de 4!

Îți plac unghiile neon? Ți-ar plăcea să ai și tu o astfel de manichiură? Dacă da, mare atenție! Până în data de 6 iulie 2020 în e-shop-ul nostru NaniNails poți cumpăra geluri neon UV în promiția specială 4 + 1 gratuit. Aceasta înseamnă că, atunci când cumperi 5 geluri neon, cel mai ieftin dintre ele este complet gratuit. Aruncă o privire la oferta noastră, ai de unde alege. Eu personal vreau să încerc gelul Hot Pink!

neon_ro

ko_ka_nani

Resurse: instagram.com, pinterest.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.