Artă de unghii sexy de Valentine's day: Îmbrăcați-vă unghiile în dantelă de lux!

Inspirații - Artă de unghii sexy de Valentine's day: Îmbrăcați-vă unghiile în dantelă de lux!

11.02.2020

Corsete, ciorapi, jartiere... O lenjeria frumoasă și sexy aparține lumii feminine, la fel ca și rujul. Dar cum arată unghiile noastre îmbrăcate în dantelă?

Cu mult timp în urmă a fost o perioadă în care vârful „erotismului” era glezna dezvăluită iar lenjeria intimă era mai mult de avangardă sau făcea parte din mediul dansatoarelor sau a caselor de prostitutuție. Astăzi ne alegem cu grijă lenjeria intimă și nu ne este frică să o arătăm într-o situație potrivită. Corsetele cu șireturile incomode au fost înlocuite de sutiene practice de toate formele și dimensiunile, „chiloții” gigantici până la genunchi de mult nu se mai poartă, în zilele noastre putem vedea chiar extremele opuse, când acest articol de lenjerie este doar o sfoară și puțin poliester care acoperă doar foarte puțin din ceea ce lenjeria intimă ar trebui să acopere.

Lejerie intimă puțin diferit

Femeile nu se mai tem astăzi să își dezvăluie corpul, iar lenjeria intimă este o parte importantă din garderoba acestora, indiferent dacă sunt bine căsătorite sau single dar fericite. Oricum ar fi, este sigur că, în preajma Zilei Îndrăgostiților există un interes crescut pentru cumpărături sau purtare de lenjerie intimă. Acele dintre voi, care a-ți planificat vreodată o seară romantică cu o prezentare ulterioară a celui mai recent set de lenjerie intimă, știți că acest lucru nu vă va plictisi niciodată. :)
117770412_sNu aveți cui să faceți o astfel de prezentare? Sau mai degrabă faceți parte din acea categorie de femei care preferă cu orice ocazie chiloți clasici din bumbac, dar dantelele frumoase vă atrag totuși? Nici o problemă! Dacă vă plac modelele de dantelă a lenjeriei sexy, hadeți să vă arătăm cum să le purtați fără a sacrifica confortul. :)

Dantelă pentru fiecare ocazie

Cum altfel - tematica lenjeriei intime, la fel ca multe alte hituri a pătruns și în lumea manichiurii. Așa numita „lingerie nail art“ arată atractiv, dar nu vulgar. Folosind culori pastelate puteți obține chiar un aspect foarte blând. Alții pot ghici doar, dacă ceea ce aveți pe unghii se potrivește exact cu echipamentul real din sertarul de rufe. Un șiretlic bun, cu care puteți păcăli bărbatul cu care tocmai v-ați întâlnit. :)


Interesant: Femeile erau în trecut aproape obsedate de a avea o talie cât mai subțire iar pentru a atinge acest lucru, își strângeau zilnic talia în corsete. Producătorii s-au întrecut în forme, țesături și modele, iar pentru doamnele din clasa superioară, această îmbrăcăminte a fost mult timp un lucru normal din viața de zi cu zi. În ciuda faptului că, medicii și alții au subliniat ulterior că purtarea corsetelor strânse deformează corpul, comprimă organele interne și afectează circulația sângelui, figura conturată era de dorit și de admirat. Abia anii 1920 au adus eliberare de corsete, datorită croielilor lejere iar în timpul războiului, corsetul a fost ultimul lucru la care se gândeau femeile care munceau din greu în fabrici. Astăzi, corsetul apare în subculturi gotice, steampunk și altele similare ca parte a îmbrăcămintei tematice. Pe lângă aceasta, și-a găsit locul și în garderoba femeii moderne, unde, cu mici excepții, nu mai servește ca o îmbrăcăminte funcțională de toată ziua. 
198c9acd3bb5fd8a263d92c8add8a7ccbd586b85b697ad3a27d5cbf93912d064

Simplu dar frumos

Un mare avantaj îl prezintă faptul că, această manichiură originală nu este deloc greu de aplicat. Ca imitație a dantelei vă servesc o mulțime de modele de autocolante ușor accesibile, unde puteți încerca întotdeauna modele noi. Arată bine pe orice culoare de fond și excelează și pe nuanțe naturale. Nu uitați de buline, flori și decorațiuni jucăușe!


Cum v-a plăcut această inspirație sexy, o veți încerca sau este prea curajoasă pentru voi? Scrieți-mi în comentarii pe Facebook, ce manichiură a câștigat de Valentine's day la voi anul acesta și trimiteți-mi fotografii!

Va doresc multe zile plăcute și poate chiar îndrăgostite. :)

Surse: pinterest, instagram, wikipedia.org

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!