Army Lady: Manichiură camuflaj într-o colecție nouă!

Army sau stilul militar, cum i se mai spune,  este o tendință care este în permanență în modă! Este timpul să încerci ceva nou – unghii „camuflaj” cu cea mai recentă colecție de oje semipermanente Army Lady!

Ce înseamnă stilul Army?

Să fii camuflat. Acesta a fost motivul pentru care s-a creat îmbrăcămintea „invizibilă”. Se pare că, prima încercare de camuflare a fost făcută de ninja japonezi în secolul al XIV-lea. Culoarea verde sau kaki, pe care o asociem soldaților până în prezent, a fost creată datorită armatei britanice în jurul anului 1850. Din 1902, a fost stabilită ca culoarea oficială a uniformei britanice, la care s-au adăugat treptat și alte state precum SUA și Rusia. Îmbrăcămintea camuflaj similară cu cea pe care o cunoaștem în secolul XXI a fost folosită prima dată de către armata germană. Cu toate acestea, cea mai mare expansiune a tehnicilor de camuflaj a avut loc în cel de-al doilea război mondial.

military_woman

Manichiură originală

Tânjești după manichiură camuflaj? Iată câteva sugestii despre cum le poți realiza ușor și rapid. Vei avea nevoie de o pensulă de calitate și de oje semipermanente în culorile potrivite. Îți recomand nuanțele din noua noastră colecție de oje semipermanente Army lady:

army_tipy_logo_mensi_2

Alege cea mai deschisă culoare ca bază și întărește-o în lampa UV/LED. Apoi, ia orice culoare care este puțin mai întunecată decât baza. Desenează pete de diferite culori și dimensiuni cu o pensulă subțire mică, obținând astfel un efect de camuflaj perfect! Desigur, nu trebuie să te ții doar de modelul camuflaj, ai o infinitate de posibilități, culoarea auriu, ideal sclipitoare, se potrivește perfect cu nuanțele kaki! Nu trebuie să îți fie frică să folosești și alte tehnici de decorare, încearcă de exemplu pietrele de decorare în formă de steluțe, care sunt de asemenea asociate cu uniformele militare. Am ales câteva fotografii Army pentru tine, așa că, lasă-te inspirată!

army1

amy2
Deci, cum îți place stilul army, vrei să îl experimentezi sau mai degrabă rămâi la clasicul dovedit? Scrie părerea ta în comentariul de pe Facebook-ul nostru și nu uita să ne arați și câteva fotografii!

ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.