Období: Červen 2019

Border Nail Art: Unghii de pus în cadru ca tablou!

Instrucțiuni - Border Nail Art: Unghii de pus în cadru ca tablou!

24.06.2019
Nu mai aveți idei pentru o manichiură frumoasă și originală? Am o soluție pentru voi! Încercați tehnica numită Border Nail Art, unde vă puneți literalmente unghiile în cadru. Am câteva sfaturi și trucuri pentru voi, care vă vor ajuta să faceți față acestei tehnici!
Despre ce este vorba? Tehnica Border Nail Art este cu siguranță atrăgătoare atât pentru iubitorii de minimalism cât și pentru polul opus al societății. Este o combinație de două culori, în care una servește ca bază și este aplicată pe întreaga suprafață a patului unghiilor. A doua culoare formează un cadru imaginar pe unghii și se aplică numai pe circumferința patului un...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Recenzie: Combinație pentru unghii slăbite - NANI Vitamin Cleaner și Primer!

Recenzii - Recenzie: Combinație pentru unghii slăbite - NANI Vitamin Cleaner și Primer!

11.06.2019

Astăzi nu vă așteaptă nici o inundație cu fotografii colorate, în schimb am o recenzie la două produse care vă pot ajuta să aveți o manichiură frumoasă. Și vor avea de asemenea grijă ca manichiura să vă reziste pe unghii cât mai mult timp și ca unghiile voastre naturale să fie solide, sănătoase și bine hrănite. Să vedem deci împreună, ce poate face NANI Vitamin Cleaner și Vitamin Primer!

Cred că multe dintre voi au dat deja de gustul gelurilor, a ojelor semi sau orice alt tip de modelare, mai ales având în vedere avantajele pe care le au acestea în comparație cu lacurile obișnuite. Cu toate acestea, nici un material nu va putea rezista pe unghii o lungă perioadă de timp, dacă nu se pregătește corespunzător unghia înainte de modelare. Cu siguranță știți deja f...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Provocare de început de an, partea a 5-a: O manichiură suculentă, care vă va lumina ziua? Portocalie, fără doar și poate!

Inspirații - Provocare de început de an, partea a 5-a: O manichiură suculentă, care vă va lumina ziua? Portocalie, fără doar și poate!

04.06.2019
Vremea însorită și caldă ne invită de-a dreptul să experimentăm ceva nou pe unghiile noastre. Pisicuța NANI a pregătit pentru voi o inspiratie portocalie proaspătă, care este perfectă pentru perioada de tranziție dintre primăvară și vară!
Culoarea portocaliu face parte împreună cu galben printre culorile care ne pot îmbunătăți starea de spirit si, de asemenea, ne stimulează apetitul. Chiar și o mare varietate de fructe au diferite nuanțe ale acestei culori iar portocaliu ne reamintește adesea de vară și cocktailurile de fructe, pe care le servim în această perioadă de timp. Deși solstițiul de vară ne așteaptă...
Afișează întregul articol »
NaniNails