Období: Únor 2019

Provocare de început de an, partea a 3-a: Mereu controversata culoare galbenă - Convingeți-vă că pe unghii poate arăta grozav!

Inspirații - Provocare de început de an, partea a 3-a: Mereu controversata culoare galbenă - Convingeți-vă că pe unghii poate arăta grozav!

26.02.2019

Este culoarea galbenă potrivită pentru manichiură? Nu va arăta ca niște unghii bolnave urâte? Sau nu va fi prea exigentă? Atât de multe întrebări, dar avem și un răspuns la ele, veniți cu mine să luăm inspirație!

Cu greu ați putea găsi o culoare mai controversată în lumea manichiurii decât culoarea galbenă. E adevărat că, atunci când se spune "unghii galbene", multe dintre voi vă imaginați niște unghii neglijate, iar utilizarea lacului galben este un subiect tabu pentru voi. Cu toate acestea, în provocarea de început de an de astăzi, vom vedea că acest subiect tabu ascunde idei suculente...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Manichiură pentru călătoarele înrăite! Mergeţi în Europa și peste mări, cu unghii originale!

Inspirații - Manichiură pentru călătoarele înrăite! Mergeţi în Europa și peste mări, cu unghii originale!

20.02.2019

Zboruri ieftine, last minute sau planificate, excursii și vacanțe plănuite - dacă vă place să călătoriţi și dacă vă gândiţi deja, unde o să mergeţi anul acesta, haideţi cu mine să admirăm manichiurile inspirate din orașele și statele celebre!

Poate că tocmai aţi rezervat o vacanță de vară, poate că vă pregătiţi să mergeţi câteva zile la un carnaval faimos în Veneția sau poate pur și simplu aţi făcut schimb de lire și vreţi să descoperiţi frumusețea metropolei britanice. Călătoria este un lucru minunat și nu contează dacă veţi petrece weekend-ul în străinătate sau veţi reveni doar în câteva săptăm...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Provocare de început de an, partea a 2-a: Trei modele de manichiură verde! Care nuanță vă place mai mult?

Inspirații - Provocare de început de an, partea a 2-a: Trei modele de manichiură verde! Care nuanță vă place mai mult?

12.02.2019

Culoarea verde este în general asociată cu viața și un mod de viață sănătos, dar ce putem spune despre tendințele în ce privește lumea modei și culoarea verde. Vă invit într-o lume a nuanțelor verzi unde veți putea alege una care vă place mai mult!

Verdele nu este de o singură nuanță, la fel ca toate culorile, are atât de multe nuanțe diferite încât fiecare dintre noi își va găsi nunața preferată. Din păcate, culoarea verde nu este o culoare tipică pentru manichiură. De aceea nu m-aș mira dacă nici voi nu aveți încă o ojă semipermanentă într-o nuanță de verde. Dacă este așa, atunci e cazul să vă cumpără-ți ...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Inspirație de Ziua Îndrăgostiților: Dragoste exprimată nu numai prin manichiură

Inspirații - Inspirație de Ziua Îndrăgostiților: Dragoste exprimată nu numai prin manichiură

04.02.2019
Te gândești cum să îți surprinzi jumătatea de această dată dar nu îți vin idei? În acest caz, te afli la locul potrivit! În funcție de situație, vom alege împreună ceva potrivit cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, în orice caz, cu mine vei străluci!

Decorare fină, de exemplu, pentru o vizită la cinema Îți place ție și prietenului tău filmul și tocmai aveți poftă să ieșiți împreună la cinema sau doar doriți să vă faceți o atmosferă romantică la cinema cu popcorn și coca cola? Desigur, cinematograful este locul perfect pentru a petrece o seară de Ziua Îndrăgostiților! Nu poate fi comparat cu o seară petrecută la ...
Afișează întregul articol »
NaniNails