Období: Prosinec 2018

Incredibil! Vi se oprește mintea în loc asupra celor mai bizare manichiuri din anul 2018! Ce ziceți de ele?

Altele - Incredibil! Vi se oprește mintea în loc asupra celor mai bizare manichiuri din anul 2018! Ce ziceți de ele?

30.12.2018

Pe tot parcursul anului vă ofer galerii foto cu manichiuri frumoase, nail art reușit, recenzii și tutoriale și îmi place foarte mult să o fac! Dar sincer? După un an aștept și eu cu nerăbdare această „inspirație“ specială pentru Anul Nou. Și este aici! ÎN SFÂRȘIT. Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, bucurați-vă de cele mai bizare manichiuri din 2018 și distrați-vă bine!

Ce avem aici azi? Lucrări profesionale și greșeli nefericite, acestea le veți găsi în tutorialul nostru de azi special de Anul Nou.Vă întrebați cum se poate transforma munca unei manichiuriste calificate într-o creație nebunatică, bizară potrivită pentru un muzeu de curiozități? Și cum arată o astfel de lucrare? Continuați să citiți și deschideți bine ochii! Să începe...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Manichiură festivă în armonie cu un Crăciun frumos!

Inspirații - Manichiură festivă în armonie cu un Crăciun frumos!

17.12.2018

Toată casa miroase frumos a vanilie și scorțișoară, în cuptor aveți ultima tavă de fursecuri sau cozonac și a mai rămas doar să decorați puțin interiorul. Peste tot în aer se simte o stare de spirit de sărbătoare! Să dezvăluim împreună care este hit-ul din acest an în ce privește o manichiură de Crăciun și nu numai! Așezați-vă confortabil și bucurați-vă de atmosfera de Crăciun. O lectură plăcută!

Mângâiere de gheață sau un alb inocent Tendința din fiecare an de Crăciun este o gamă de culori festivă. Și în acest an, rolul principal îl are culoarea albă care evocă un sentiment de sărbătoare. Decorațiuni albe strălucitoare peste tot în jur. Coronițe, lumânări, fețe de masă festive iar când vremea reușește, pătura albă acoperă chiar și afară totul în jur. ...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Recenzie: Vopseaua pentru gene și sprâncene RefectoCil – cum se aplică și care sunt rezultatele? Vei afla în acest articol!

Recenzii - Recenzie: Vopseaua pentru gene și sprâncene RefectoCil – cum se aplică și care sunt rezultatele? Vei afla în acest articol!

11.12.2018
Aparțin unui grup de persoane a căror culoare a părului poate fi descrisă ca un "gri european central", ceva nedefinit între o blondă murdară și un brunet.  În urmă cu aproape zece ani m-am hotărât să îmi vopsesc părul în negru, ceea ce sa dovedit a fi o mișcare bună, dar a apărut o problemă - sprâncenele! Diferența de culoare între buclele mele negre și sprâncene era bătătoare în ochi, iar singura cale de a nu arăta ciudat a fost să îmi vopsesc și sprâncenele. Despre cum s-a descurcat vopseaua pentru sprâncene RefectoCil cu această provocare, am scris pentru voi în recenzia extraordinară de azi!
Creionul de sprâncene este, pe lângă farduri, partenerul meu cel mai credincios, dar dezavantajul lui este că, nu întotdeauna am buna dispoziție să îl folosesc iar nemachiată sau după ce mă demachiez nu mă mai pot arăta  în fața oamenilor. :) De aceea, uneori apelez la vopselele pentru sprâncene, pe care le cumpăr în supermarket-urile clasice. De data aceasta am avut ocazia s...
Afișează întregul articol »
NaniNails
Împărțirea cadourilor de Moș Nicolae - vă este mai apropiat un stil strălucitor sau mai sălbatic, demonic? Inspirați-vă!

Inspirații - Împărțirea cadourilor de Moș Nicolae - vă este mai apropiat un stil strălucitor sau mai sălbatic, demonic? Inspirați-vă!

04.12.2018
A mai trecut un an și vine din nou Moș Nicolae. Probabil că acesta nu are o manichiură deosebit de frumoasă, dar aspectul lui extraordinar și supranatural poate fi o inspirație pentru noi. Cum ar arăta astfel de unghii și cui s-ar potrivi? Citiți mai departe!
Ca majoritatea sfinților, moș Nicolae are un gust rafinat și nu poartă orice. Adesea vedem costumele moșului în roșu și alb, dar diferite imagini și icoane îl afișează într-o robă aurie și uneori chiar purpurie. În trecut, materialele în nuanțe purpurii sau burgundii erau printre cele mai scumpe, și numai monarhii sau preoții și le puteau permite. Dar însuși Sfântul Nico...
Afișează întregul articol »
NaniNails